- 7 Temmuz 2017
- 42
- 7
- 39
-
- Konu Sahibi sariseker880
Bizimki ne sert ne aşırı yumuşak. Ortopedik gayet rahat :)Arkadaslar merhaba az once aklimdan konuyu acsammi dedigim konu bizde istikbal ametist therapy almistik evleneli 4 yil oldu ama yataknasiri derecede yumusadi ve icine cokuyor bende bambi dusunmustum ancak yatak sert olsun istiyorum nasil sertligi hayal kirikligina ugramk istemiyorum
Bambi serenity tam sizin istediğiniz gibi sert bizde ilk başta hep yumusak hayal ettik ama yumuşak bize göre değilmiş onu anlamis oldumArkadaslar merhaba az once aklimdan konuyu acsammi dedigim konu bizde istikbal ametist therapy almistik evleneli 4 yil oldu ama yataknasiri derecede yumusadi ve icine cokuyor bende bambi dusunmustum ancak yatak sert olsun istiyorum nasil sertligi hayal kirikligina ugramk istemiyorum
Bambinin serenity mi almaliyim yani tek bi yatak degil mi seri degilBambi serenity tam sizin istediğiniz gibi sert bizde ilk başta hep yumusak hayal ettik ama yumuşak bize göre değilmiş onu anlamis oldum
Aynen tek bir yatak Bambi marka Serenity modelBambinin serenity mi almaliyim yani tek bi yatak degil mi seri degil
Ben Bambiden serenity marka yatak aldım ama kararsız aldım. Siz memnun musunuz halaBen bambi serenity kullanıyorum. Gayette memnunum.
Hangi yatağı tercih etmiştiniz acabaMerhaba yatağımız çok eskiydi ve kalktığımızda her yerimizde ağrı oluyordu bu hafta değiştirmeye karar verdik Bambi serenity ve idas mira coil arasında kararsız kaldık kullananlar varsa lütfen yazabilirmi