evet yapacak olsaydı zaten yapardı bence şimdiye kadar.yaani öyle arkasının evine gidipte falan yapacagını düşünmüyorum.yani o kadar da ucuz bir yoola basvurmaz yapacak olsa dimi?hiç üzme sen canını güzelim.rahat uyu.eşinin böyle bişey yapmayacagına eminsen üzülme bosuna.
evet anne ne git haklısın daha iyi fikir bu!hadi artık hırpalama kendini de yat uyu!kemirip durma kendini..bir bakarsın ki adam masum...heba etme kendini ve olay çıkarma anlayıp emin olmadan,sakin davranıp alttan altan ögrenmeye didiklemeye çalış sen yine... öpüyorum
bencede uyumuştuuurrr.yarın niye tel kapalı oldugunun hesabını soracaksın tabiki.ama çok ileri gitme tatlım.adamı sogutma.ayrıca bilmiyorum ama eşinin seni aldattıgını düşünmüyorum.ALLAH bilir yinede tabiki.ama 7 yıllık evlisin ve öyle bir egilimi olsa bir yerden birgün patlak verirdi.gözü dısarıda olsa ve böyle seyler yapan biri olsa niye haala seninle evli olsun ki...bak bu sitede bir arkadasımız vardı kulakları çınlasın.birgün gündüz ama,o da senin gibi eşinden şüphelenmişti.sebep te işe giderken personel kıyafetini giymeyişiydi.ve de gravatını ısrarla takmayışı.o kız bu harekette dolayı öyle paranoya yaptı ki film yazılır dı inan ki.ama nelar neler aklına geliyo bi görsen.bütün gün içi içini yedi dertleştik falan.işyerinde olmadıgına inanıyordu aldattıgını düşünüyordu deliye döndü.ama en sonunda adamın günahını aldıgı ortaya çıktı.yani canım kendini doldurdukça aklına her türlü şey gelir.oturup bi kaç kadeh bişeyler içtiyseler muhabbet edip sızmıştırlar bence.şunu da unutma ki eşin seni aldatan bir adam olsa herşeyi sana sormaz bence izin almaz takmaz yani anladın mı...
Canım benim inşallah hislerin doğrudur, yani bazen haksız şüphelerimiz oluyor biz kadınların. tel kapamasaydı şüphelenmezdim işte ondan oldu. Şimdiye değin bi yanlışını görmedim allah göstermesin gözü dışarda falan değildir evinde köyünde bi tip ama bu yaptığıda hiç yakışmadı ya. ben şimdi bundan sonra iyice paranoyak olurum artık
ALal evıne almamazlık etme annene de kacma sorunlar cozulmez öle yapınca,
ama böle hep tafra yap kı bıdaha cok daha dıkkatlı olsun korksun telefonunu böle kapamayasın yani haddını bılsın, corbacıdayım dedıyse cok ıcmıstır ıste anca kendıne gelmeye cabalıyodur kı corbdan sonra erkeklerın 2. adımı yataga düşmek gömulmus uyuyodur o ne yapcan işte erkek degıl mı yer ıcer yatar..
bosver sende uyu gece gece bak saat kaç ayaktasın naniknanik
olan olmuş canım.çok ta üstüne gitme.yalnız bir daha böyle birşey için izin isterse verme.bu gibi durumlarda çok dırdır etmekte ters tepiyor.adam gitmeyecekse bile sonrasında gidiyor.Patiska haklısın canım yani yapan bi saattede bi gecede yapar ve bizimki sık sık seyahate çıkıyo o zamanda yapıyodur belki nerden bilebilirim her yere takılıp peşine gidemezsinki. yaptığındada sana ha yaptım mı diycek yalanlar uydurup inandıracak. Yemekte içmişti biraz zaten çorbacıdayız dediydi aradığında belkide uyumuştur masumca ama beni kurtlandırdı işte.
Sabah ola hayrola arkadaşlar ne diyeyim. Mail yazıyorum bende inceden dokunduruyorum. Eve mecbur alıcam almazsam daha beter fırsat olur.
Canım benim inşallah hislerin doğrudur, yani bazen haksız şüphelerimiz oluyor biz kadınların. tel kapamasaydı şüphelenmezdim işte ondan oldu. Şimdiye değin bi yanlışını görmedim allah göstermesin gözü dışarda falan değildir evinde köyünde bi tip ama bu yaptığıda hiç yakışmadı ya. ben şimdi bundan sonra iyice paranoyak olurum artık
deasy sağol bi tanem ya valla yüreğime soğuk su serptin. sana iyi geceler. Yarın görüşürüz inşallah öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?