- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
- Konu Sahibi Nehir-derin2
-
Bende ayni dertten muzdariptim kayinpederim balkona hamak örgüsü ile resmen ağ ördü. Komple kapatti. Simdi istediği sandalyeye çıkıyor icin rahat etti. Bolkan fileleri diye aratirsan cikar bir sürü. Fiyatida uygun hazirlarin.Arkadaşlar balkonum şuanki bütün binada olan, demir korkuluklu çocuklar için güvensiz korkuluktan var oğlumu korumak için çözüm arıyorm cam balkonu sevmiyorum yaptıramam, bugün camcı geldi bi fikir olarak korkuluk arası cam yaptıralım dedim oda 1000 tl tuttu acaba diyorm plastik mika tarzı bişey yaptırsam nasıl olur yada nerden bulabilirim başka öneriniz var mı
3. Kat ondan korkuyorum bide eşime söyledim aynısını eliyle destek alıp çıkacak yeri olmaz dedi cam balkon mu yaptırsam acaba çok kararsız kaldım keşke eski demirlerden olsaymışburanın yerden yüksekliği ne kadar
zira korkuluk arası cam ya da mika yaptırsan da betonda ayak basma yeri kalacak yine aynı tehlike devam edecek
O zamanda basamak gibi kullanır benim bıcırık:)Korkuluk arasına dikey Demir attırın, çözüm budur.
En sağlıklısı olacaktır
Teşekkür ederim bi bakayım bende kurtulsaydım bu dertten:)Bende ayni dertten muzdariptim kayinpederim balkona hamak örgüsü ile resmen ağ ördü. Komple kapatti. Simdi istediği sandalyeye çıkıyor icin rahat etti. Bolkan fileleri diye aratirsan cikar bir sürü. Fiyatida uygun hazirlarin.
Gelen camcı onlar camdanda pahalı çıkıyo dedi aklıma gelmiştide emin olmak için bugün tekrar sorayım teşekkür ederim:)Reklamcılarda vardır ince malzeme onlardan bulabilirsiniz.Sağlam birşey olsun derseniz gene reklamcılarda kalın plexi glasslar var kalkanlara yapılan sağlam kırılmaz ama fiyat biraz farklı olabilir.Zaten güvenlik için yaptırıyorsunuz şahsi fikrim sağlam bir şey yaptırın diğerleri kırılır.Ama dediğim gibi kalkan malzemeside sağlamdır.
Kaça kaç ki ölçüleriniz benim sektör fiyat pahalı ucuz mu fikir verebilirimGelen camcı onlar camdanda pahalı çıkıyo dedi aklıma gelmiştide emin olmak için bugün tekrar sorayım teşekkür ederim:)
Ahhh arayıpta bulamadığım kişisin teşekkür ederim:) balkon baya büyük ya bi demirin arası 90 cm ve ondan 7 tane falan var tam ölçüyüde bilemiyormdaKaça kaç ki ölçüleriniz benim sektör fiyat pahalı ucuz mu fikir verebilirimBirde il il de fark eder fiyatlar tabii ki
Alt tarafı aldox sabit kasa alm yapacaksa eğer 1000 tl iyi fiyat vermiş canım tabiiki bu sadece tahmini senin verdiğin bilgiye göre hesapladım :)Ahhh arayıpta bulamadığım kişisin teşekkür ederim:) balkon baya büyük ya bi demirin arası 90 cm ve ondan 7 tane falan var tam ölçüyüde bilemiyormda
Allahtan sitede değilim binadakiler bişey demez diye düşünüyorum bizimle birlikte toplam 5 daireyiz:)Katlanır cam balkon yapmak en mantıklısı gibi şu an.
Ferforje korkuluklara falan tirmanabilir. Diğer çözümler için bir şey diyemiyorum. Site tarzı yerlerde binanın dış görünüşünü bozuyor diye vikviklenen cinsler olabilir. Bizim başımıza gelmişti, oradan biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?