• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkonum için mika tarzı bişey arıyorm yardım

3. Kat ondan korkuyorum bide eşime söyledim aynısını eliyle destek alıp çıkacak yeri olmaz dedi cam balkon mu yaptırsam acaba çok kararsız kaldım keşke eski demirlerden olsaymış
3. Kat ondan korkuyorum bide eşime söyledim aynısını eliyle destek alıp çıkacak yeri olmaz dedi cam balkon mu yaptırsam acaba çok kararsız kaldım keşke eski demirlerden olsaymış

Sorunu anlatamamışım yani beton ile demirler arasındaki boşluk var ya onun balkondan mesafesini dördüm zira basamak olmaya müsait

Benimki de böyle ama bayağı yüksek 6 yaşında oğlum çıkamıyor

Arkadaşlar balkonum şuanki bütün binada olan, demir korkuluklu çocuklar için güvensiz korkuluktan var oğlumu korumak için çözüm arıyorm cam balkonu sevmiyorum yaptıramam, bugün camcı geldi bi fikir olarak korkuluk arası cam yaptıralım dedim oda 1000 tl tuttu acaba diyorm plastik mika tarzı bişey yaptırsam nasıl olur yada nerden bulabilirim başka öneriniz var mı

Bir komşumuz tüm balkonu çelik telle kapladı. Hani şu sineklikler gibi daha iri delikli tel örgülerden.

N Nehir-derin2

image.webp

Sorunu anlatamamışım yani beton ile demirler arasındaki boşluk var ya onun balkondan mesafesini dördüm zira basamak olmaya müsait

Benimki de böyle ama bayağı yüksek 6 yaşında oğlum çıkamıyor
Pardon yanlış anlamışım evet dediğiniz gibi benimki zemine çok yakın basamak gibi olabilir bu korkumda var şimdi 1,5 yaşında ayğını atmaya çalışıyo

aa oyle mi.
Cam balkonum yok kirada oturuyorum zaten. Kvlerde aciyo bi arastirip oraya taktirayim. 2dk oturamiyorum aciyo diye
Sonradan degisen birseyse banada haber verirmisiniz bilgim olsun.Gecici olarak dolap kapaklarina takilan plastiklerden takabilirsiniz ust tarafa acamaz oyle.

Ne yaptirirsiniz bilmem de bu tip korkuluklar bana hiç sağlam gelmiyor bi kere merdiven inerken koca katın demiri elimde kalmıştı. Allah korusun yaslanıyor olsam 4.kattan aşağı dusecektim.

Aralarına mı demir olarak yaptırdı benim afacan ayağını atıyo onu basamak olarak kullanır diye korkuyorum
balkonun var olan demirlerini çıkarttırıp betonun üzerine sizinki gibi enine değil de boyuna demirlerden tavana kadar korkuluk yaptırdı.onun da üçüzleri var çok yaramazlar ancak o şekilde baş edebildi ve çok da memnun .
bir de az önce balkon güvenlik filesi diye bişey gördüm o da kullanışlı görünüyor googledan bi araştır istersen

Back
X