Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cim halinin temizligi gercekten zor, benim balkonum kapali olmasina ragmen yine de ikinci seneyi goremedim. cim yerine ikeadaki ahsap zemin krolarindan
alip bol yesillikle de bahce havasi
verebilirsiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Reklamlar bayatlamış o zamanBayağı eski bi konuymuş![]()
Reklamlar bayatlamış o zamanaşağıda dönen konulardan biriydi bu
Bende öyle ayıplı şeyler yok, nabza göre şerbet mi veriliyo bilmemo değilde bi ara herkes meme vajina reklamından bezdiği için konı açıyordu şimdi fotolar iyice büyüdü
![]()
Bendede diyetle ilgili şeyler bu bi işaretmiBende öyle ayıplı şeyler yok, nabza göre şerbet mi veriliyo bilmem
Hep ev dekorasyonu ile ilgili bişeyler çıkıyo
Evim dağınık diye sinyal veriyolar demekBendede diyetle ilgili şeyler bu bi işaretmiama bi estetik kısmına tıkla onlarda döner
![]()
Bilemedim şimdi evin ne haldeyseEvim dağınık diye sinyal veriyolar demekBilmem hiç bakmadım BDV deyim genelde ama BDV değilde evle ilgili şeyler olunca üşengeç kadın kalk işine bak mı demek istiyolar ki
![]()
Kapı çalsa açamam diyeyimBilemedim şimdi evin ne haldeyse![]()
Çim halı uzunlugu ne kadar acabaaaÇim halı kullanıyorum ben, kapalı cam balkon olduğundan memnunum
Elektrikli süpürge ile temizlemem yetiyor
Diğer eşyalar boyutuna bağlı benim ki minik sizin yeriniz varsa rattan masa sandalye olabilir
Bir iki de renkli saksı ve çiçek