Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık balkon maalesef kapalı değil. Dediğinize bakacağımKapali balkonsa her sey yapilir. Ahsap paravan, bir koltuk, sira sira saksilar... açıksa plastik bir plaka disinda çözüm yok gibi.
Cam balkon ya da pimapenle kapatmayı çok istedim fakat onun için hiç bütçem yokPlastik bir kapi ile ayirip cam balkon yaptirabilirsiniz.
Ben de onerdim de Acik balkona olmaz ki bu. Yagmurda şişer.
Açık balkonsa hiç bir şeyleri uğraşmasın verimli olmaz, oda camına panjur taktırsın direkBen de onerdim de Acik balkona olmaz ki bu. Yagmurda şişer.
Bir şeyle ayırıp balkon kendime ait olsun çok istiyorum balkon kapısı da varAçık balkonsa hiç bir şeyleri uğraşmasın verimli olmaz, oda camına panjur taktırsın direk![]()
bu tarz ayırıcıların suya dayanıklıları var mıdır pekiBen de onerdim de Acik balkona olmaz ki bu. Yagmurda şişer.
çok teşekkr ederim çok güzel görünüyor araştıracağımAhşap paravanLed veya dekoratif yapraklarla da süslersiniz. Ayrıca seperatör olarak kullanılan uzuun bambular da efsane duruyor bence. Yapay bambu alıp da (uzun bir saksıya koyup- süsleyip) kendiniz yapabilirsiniz @heygirlyEki Görüntüle 2980492