- 24 Temmuz 2023
- 581
- 1.803
Erzurumlu ne anlar be zeybektenDugunumuzde oynayacaktık.......
Neyse ben evde kendi kendime de oynuyoruum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erzurumlu ne anlar be zeybektenDugunumuzde oynayacaktık.......
Neyse ben evde kendi kendime de oynuyoruum
Ahshhsshshah erzurum halkı fişleniyorErzurumlu ne anlar be zeybekten
Ahahaahahaaahaa güçlü kadınlar her şeyi tek başlarına yaparlar zeybeği deEvde kendi kendine zeybek düşününce beni gülme aldı kızz ahsjdk
Boşveeeeeer ne efeler gelecek
Ayy evde beni görsen zaten bazen ben bile kendimden utaniyorum hajahEvde kendi kendine zeybek düşününce beni gülme aldı kızz ahsjdk
Boşveeeeeer ne efeler gelecek
Quyin h.gNoluyo burdaaa
Guclu kadin diye diye pehlivana döndük be krdsmAhahaahahaaahaa güçlü kadınlar her şeyi tek başlarına yaparlar zeybeği de
İnş bi gün hercaideki şeyden oynarsınAyy evde beni görsen zaten bazen ben bile kendimden utaniyorum hajahn
Tanrıverdilere sataşıyoruz gelllNoluyo burdaaa
Pis köylü çaycıyı çekiştiriyorsanız ben de gelirimTanrıverdilere sataşıyoruz gelll
Yeni damat mardinli ve piste reyhani ile giriş yapıyorrrrrİnş bi gün hercaideki şeyden oynarsın
O da diyordu biraz komik olmaz mı diye, olmaz zeybek hepimizin diyordumErzurumlu ne anlar be zeybekten
Sen olursun ben olmam denmelik bir soruO da diyordu biraz komik olmaz mı diye, olmaz zeybek hepimizin diyordum
Var bi hayalinYeni damat mardinli ve piste reyhani ile giriş yapıyorrrrr
Dınk dınk dınkdıkı dınk dıkı dınkdıkıdınk
Aa buhan gelmis hos gelmiss. Yalniz Burhanciğim sana rağmen Avrupa Yakası ilk sezon > digerleriiiPis köylü çaycıyı çekiştiriyorsanız ben de gelirim
Hiç fark etmez bebeğim memleket kısmında istediğim ya da istemediğim yer yok Ama diğer kriterleri sorma agshshVar bi hayalin
SORUYORUMHiç fark etmez bebeğim memleket kısmında istediğim ya da istemediğim yer yok Ama diğer kriterleri sorma agshsh
İlk sezonu hiç izlemedim desem. Bensiz bölümleri gısganıyom biliyon muAa buhan gelmis hos gelmiss. Yalniz Burhanciğim sana rağmen Avrupa Yakası ilk sezon > digerleriii
Hahahahshs şimdi değilSORUYORUM