- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
Ayy bu arada profil foton sadece buradaki kadar sanıyordum. Yanlışlıkla bir tıkladım üzerine tam fotoymuş ne güzelmişsinBu benim kafa ya, Ukrayna'dan gelen vodka şişelerine de nar ekşisi koydum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bu arada profil foton sadece buradaki kadar sanıyordum. Yanlışlıkla bir tıkladım üzerine tam fotoymuş ne güzelmişsinBu benim kafa ya, Ukrayna'dan gelen vodka şişelerine de nar ekşisi koydum ben
Balikesir?? Bursa??Ben zeytinyağının memleketindeyim.
Onlara koymaya gerek kalmıyor.
Tek başımayım.şu an ihtiyacım olan ortam 10/10
AyvalikBalikesir?? Bursa??
Bu kadar dediğin ne kadar zaten tamamım 158 cmAyy bu arada profil foton sadece buradaki kadar sanıyordum. Yanlışlıkla bir tıkladım üzerine tam fotoymuş ne güzelmişsin
Tek değilsin, biz varız Ha yüz yüze konuşmuşuz ha buradanTek başımayım.
Aynı yerde bulunsaydik keske
AydınBalikesir?? Bursa??
Geçen gun oradaydiim selam olsunnAyvalik
ben sadece dudak ve boyun fotosu sanıyordum konularda o kadar görünüyor ahdjjdBu kadar dediğin ne kadar zaten tamamım 158 cm
Canımsın bu gece hepimiz çok güzeliz bence.
Ya da geçenki konuya gönderme olsun diye hani sen de yengemsin ya,
Güzellik mi kaldı yengem yaşlandık mı diyim
Ahahhahahahahhaha
Ayyyy zeybek biliyor musunnnn
Ya üç tane gelinimiz var, bir tanesi şu cümleyi kurmadı. Demek dördüncüde yüzüm gülecekmiş.ben sadece dudak ve boyun fotosu sanıyordum konularda o kadar görünüyor ahdjjd
Evettt hepimiz çok güzeliz
Hahahs üzülme yengesinin gülü abin parayı bastırıp estetik yaptırtacak bize kart bende
Dlwwşeşw yok yavrum ben edirneliyim güreşiorzzzzAyyyy zeybek biliyor musunnnn
Gençleşme dokunuşları için dedimYa üç tane gelinimiz var, bir tanesi şu cümleyi kurmadı. Demek dördüncüde yüzüm gülecekmiş.
Estetikle çok şükür işimiz yok, hâlâ fıstık gibiyiz sevgili Evrimnecla değil mi?
Ciğer için güreşirim de dövüşürüm de agshdhdjDlwwşeşw yok yavrum ben edirneliyim güreşiorzzzz
50'den sonra söz.Gençleşme dokunuşları için dedim
Azıcık botoks azıcık ışıltı atsınlar diye
Dugunumuzde oynayacaktık.......Ayyyy zeybek biliyor musunnnn
Bu arada fotoda maksimum 36-37, ciddiyim maşallahh50'den sonra söz.
Tabbiiyyt kimse güzelliğimizi çıtırlığımızı sorgulamasnYa üç tane gelinimiz var, bir tanesi şu cümleyi kurmadı. Demek dördüncüde yüzüm gülecekmiş.
Estetikle çok şükür işimiz yok, hâlâ fıstık gibiyiz sevgili Evrimnecla değil mi?
Evde kendi kendine zeybek düşününce beni gülme aldı kızz ahsjdkDugunumuzde oynayacaktık.......
Neyse ben evde kendi kendime de oynuyoruum