- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
AhhahahahshshsYapardım bir aralar şimdi o sevdiğim saçlara sçasım geliyo
Aklına sç bence öylesinin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhhahahahshshsYapardım bir aralar şimdi o sevdiğim saçlara sçasım geliyo
Kızzz hani beni 45lik abine almıştıkBen içiyorum sende mi kafa yapıyor anlamadım ki:)
Yenge benim açılın yenge benim.
Burcum Başak, uğurlu taşım çeyrek altın.
Karanlıkta gözümüz mü seçti ben ne yapayım agdhjdKusucam gulmekten yılın gafı resmen nfkejjahahaahaj
Evliler giremez dememisler ki no bebisÇocunuz da var mı
Tüm kızçeler diye de açtık evett hiç olur mu giremez neymiş ben sizsiz durur muyum kız kardeşlerimmmEvliler giremez dememisler ki no bebis
Leoparlı taytım ve gırgırla ben haber veririm
Evli olmak erkek giybeti yapamayacağimiz anlamina gelmiyorTüm kızçeler diye de açtık evett hiç olur mu giremez neymiş ben sizsiz durur muyum kız kardeşlerimmm
Hoşgeldinnnnnn
Siseler bitince tam zeytinyağı koymaliik
Tabii ki istediğin gıybeti yapabilirsinEvli olmak erkek giybeti yapamayacağimiz anlamina gelmiyor
Bu benim kafa ya, Ukrayna'dan gelen vodka şişelerine de nar ekşisi koydum benSiseler bitince tam zeytinyağı koymaliik
Afiyet olsun
Bourbon daha yumuşak ondan.Hoşgeldinnnnnn
Bourbon nasıl tadı hiç içmedim
Siyah etiketli olan viski böğrümü yakmıştı görünce içim cosladı
Turk oldugunu soylemeden anlatBu benim kafa ya, Ukrayna'dan gelen vodka şişelerine de nar ekşisi koydum ben
şu an ihtiyacım olan ortam 10/10
İyi gecelerrrr kolay gelsin Yarın gel özletmeBen gidiyorum gızlar sabah erken kalkıcam mutfağı toplayacağım daha. Size iyi muhabbetler. Kendinize mukayet olun kimse için karalar bağlamayın. Bye
Ben zeytinyağının memleketindeyim.Siseler bitince tam zeytinyağı koymaliik
Afiyet olsun
Sözün bittiği yerTurk oldugunu soylemeden anlat