- 27 Temmuz 2023
- 245
- 576
Kadin olmalari...Niye ah etmiş bu Erzurumluların kadınlarla problemi ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadin olmalari...Niye ah etmiş bu Erzurumluların kadınlarla problemi ne
bacımmmm doğuştan zarhoşKız ben sarhoş olunca ağırbaşlı oluyorum tam tersi agahahahahah
Seneler geçti inşallah o da mutludurMutluluk asıl senden ayrılanın hakkı deyip video gönder nekdar mutlu oldğunu görsün
Mutluluk onun da HAKKISeneler geçti inşallah o da mutludur
Vallahi Kız hayat gülmeden geçer mi böyle böyle idare ediyoruz işte ahhsjdbacımmmm doğuştan zarhoş
Ah edene mutluluk dileyen yüce gönüllü kadın, ben de kadehimi sana kaldırıyorum.Seneler geçti inşallah o da mutludur
Napayım iyi çocuktu aslında ama maldı biraz asmdöflglgşAh edene mutluluk dileyen yüce gönüllü kadın, ben de kadehimi sana kaldırıyorum.
Antidepresan gibi kız yaVallahi Kız hayat gülmeden geçer mi böyle böyle idare ediyoruz işte ahhsjd
Şaka mı sabahtan beri Erzurumlulara sallamıyoz mu biz ya djjfkwSaka bir yana benim hakkım helaldirr onaa hep guzel hatırlayacağım
İçince duygusallaştı dhdjdŞaka mı sabahtan beri Erzurumlulara sallamıyoz mu biz ya djjfkw
Ne güzel överken niye gömdün ya.Napayım iyi çocuktu aslında ama maldı biraz asmdöflglgş
Şuan balkonda çayım kenarda bacaklarım kocamın kucağında, ay ışığında yazdıklarınızı okuyorum Eki Görüntüle 3279183
Burda terk edilen ilişkisi biten ah alanlar falan var kocam koca kişisi eşim demek hele de kucağına bacak uzatmak falan yasak gibi bişey sffbnmmöŞuan balkonda çayım kenarda bacaklarım kocamın kucağında, ay ışığında yazdıklarınızı okuyorum Eki Görüntüle 3279183
Eniştemin ayağında çurab mı varrrŞuan balkonda çayım kenarda bacaklarım kocamın kucağında, ay ışığında yazdıklarınızı okuyorum Eki Görüntüle 3279183