- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.165
Anam ben de stabil evlilik yaşayan biriyim, kocam gece vardiyasında. Beni de atmayın balkondan çok üzülürüm:)Burda terk edilen ilişkisi biten ah alanlar falan var kocam koca kişisi eşim demek hele de kucağına bacak uzatmak falan yasak gibi bişey sffbnmmö
Benim bacaklar oEniştemin ayağında çurab mı varrr
Dedim balkon serin diye ahhsdj
Hoşgeldinnn
Çaktırma benimki de karşı koltukta oturuyorAnam ben de stabil evlilik yaşayan biriyim, kocam gece vardiyasında. Beni de atmayın balkondan çok üzülürüm:)
Ben size desteğe gaza geldim kardesBurda terk edilen ilişkisi biten ah alanlar falan var kocam koca kişisi eşim demek hele de kucağına bacak uzatmak falan yasak gibi bişey sffbnmmö
Saçmalama yengem te bu başımın üstünde yerin var abinin evi senin evin (gelirken haberli gel) agshdjAnam ben de stabil evlilik yaşayan biriyim, kocam gece vardiyasında. Beni de atmayın balkondan çok üzülürüm:)
Kafalari cok ağır amaŞimdi bişey dersem bulduğumda aranızdan ayrılmam gerekir. Ben içimden dedim diyeceğimi…… ahdhjdjd
Hele de en sevdiğim şey (içimden, hayallerimde…. ) kucağa koca yatırıp saç sevmek. Kelse saç derisi sevmem sakal severim shdjsjd
Bu hangi kamera ya yıldızlar ne kadar net benim kamerada ay bile gozukmuyor bazenŞuan balkonda çayım kenarda bacaklarım kocamın kucağında, ay ışığında yazdıklarınızı okuyorumEki Görüntüle 3279183
Hemen yanına git biz hep burdayız çakılı kadro gadhjdÇaktırma benimki de karşı koltukta oturuyor
Samsung note10 gece modunda harikaBu hangi kamera ya yıldızlar ne kadar net benim kamerada ay bile gozukmuyor bazen10/10
İçi doluysa sorun değilKafalari cok ağır ama
Savaş belgeseli izliyor. Ben de kahve yapıverdim yeteri kadar layığım benceHemen yanına git biz hep burdayız çakılı kadro gadhjd
KOCANA LAYIK OL
Ben samsapım sen rahat olBurda bi sap ben varmışım sabahtan beri kendimi boşuna teselli ediyormuşum bak kankitoşkolatalarım da böyle diye HAYAL KIRIKLIĞI
Kusucam gulmekten yılın gafı resmen nfkejjahahaahajBenim bacaklar o
Var dersek atılcaz mıÇocunuz da var mı
Yapardım bir aralar şimdi o sevdiğim saçlara sçasım geliyoŞimdi bişey dersem bulduğumda aranızdan ayrılmam gerekir. Ben içimden dedim diyeceğimi…… ahdhjdjd
Hele de en sevdiğim şey (içimden, hayallerimde…. ) kucağa koca yatırıp saç sevmek. Kelse saç derisi sevmem sakal severim shdjsjd
Ben içiyorum sende mi kafa yapıyor anlamadım ki:)Saçmalama yengem te bu başımın üstünde yerin var abinin evi senin evin (gelirken haberli gel) agshdj
Yani belli zaten ayaklar kibar kibarBenim bacaklar o