Balkondayız🥂

6-7 yıl mı? Çayımı doldur lütfen geldim.Sevip sevilmiyorum diyen herkese ilk cevabım sevmeyinnnnn.Seven her zaman kaybeder.Sevsende seviyorum demeyeceksin.Bu mevzu aşırı derin 10 seans gider söyleyim😌 sean ücreti 50euro😂
Sevmiyorum ki ahahah önce karşı tarafın karakterinden niteliklerinden görgüsünden vs emin olup, duygularından tabii ki yüzde yüz olamam ama yüzde altmış yetmiş emin olmadan kendimi kaptırmıyorum. (Zor oluyor ama gardımı koruyorum duygularımı kontrol edebilirim)

Sorun şu, karşıma çıkanlar vasatın da altında. Ya küçük ya Allah esirgesin evli barklı olup gizleyenler, ya günübirlikçiler ya yan gelip yatanlar falan.

kriterime standardıma uymayanla flört etmek zaman kaybı ve külfet geldiği için evet 6-7 yıl :confused:

Buyur bebeğimmm ☕

Sevmiyorum ki ahahah önce karşı taraftan emin olup, duygularından tabii ki yüzde yüz olamam ama yüzde altmış yetmiş emin olmadan kendimi kaptırmıyorum. (Zor oluyor ama gardımı koruyorum duygularımı kontrol edebilirim)

Sorun şu, karşıma çıkanlar vasatın da altında. Ya küçük ya Allah esirgesin evli barklı olup gizleyenler, ya günübirlikçiler ya yan gelip yatanlar falan.

kriterime standardıma uymayanla flört etmek zaman kaybı ve külfet geldiği için evet 6-7 yıl :confused:

Buyur bebeğimmm ☕
Merci şekerim.Bu saydıkların hepimizin zamanında karşısına çıkmış adam sandım fos çıktı vıttırıvızzık adamlar dediklerimiz:)) Yaşa bağlı olarak karşına çıkan tipler değişir.20lerin başlarındaki ortasındaki küçük herifler için (genelde) ilk amaçlanan bir dudaktan bir yanaktan.25 ve üzeri için ciddi ilişki bir tık daha önemsenebilir.Ortam,meslek te ilşkiye bakış açısında etkili.(erkekler için) kriterlerine uygun biri karşına çıkana kadar birçok deneme yanılma olacaktır normal.ama 6-7yıl kendini kapatmışın Bu teresa hayatını seçecek kdr kırıldı mı kalbin?

Merci şekerim.Bu saydıkların hepimizin zamanında karşısına çıkmış adam sandım fos çıktı vıttırıvızzık adamlar dediklerimiz:)) Yaşa bağlı olarak karşına çıkan tipler değişir.20lerin başlarındaki ortasındaki küçük herifler için (genelde) ilk amaçlanan bir dudaktan bir yanaktan.25 ve üzeri için ciddi ilişki bir tık daha önemsenebilir.Ortam,meslek te ilşkiye bakış açısında etkili.(erkekler için) kriterlerine uygun biri karşına çıkana kadar birçok deneme yanılma olacaktır normal.ama 6-7yıl kendini kapatmışın Bu teresa hayatını seçecek kdr kırıldı mı kalbin?
Kapamadım seçeneklerim çok kötüydü. Lüzumsuz insanlarla konuşup buluşmaya çay kahve içmeye vs üşendim.
düşüncem şuydu, gelecek görmediğim biriyle neden vakit geçireyim ki

Canıım❤️ Hahah nasip işte ama bebiş istediğim için artık çıksın karşıma gönlümce biri. Tanıması etmesi 2-3 sene zaten
2-3 sene diye şartlanma.4 senelik ilşkim ayrılıkla bitti.evlilik herzaman bana uzaktı ama 10.ay evlendim son ilşkimle nasıl oldu daha anlamadım😂kısmet bu işler

Kapamadım seçeneklerim çok kötüydü. Lüzumsuz insanlarla konuşup buluşmaya çay kahve içmeye vs üşendim.
düşüncem şuydu, gelecek görmediğim biriyle neden vakit geçireyim ki
Geleceği göremessin.Olmaz dediğin olur,olur dediğin olmaz.Bir şans vermeden bilemezssin.Tabi ki işi,hayata bakışı,beğendiğin biri olmalı ona sözüm yok.Ama her şekilde kafandaki standartlara uymasını beklersen bu zor olur

Geleceği göremessin.Olmaz dediğin olur,olur dediğin olmaz.Bir şans vermeden bilemezssin.Tabi ki işi,hayata bakışı,beğendiğin biri olmalı ona sözüm yok.Ama her şekilde kafandaki standartlara uymasını beklersen bu zor olur
O da doğru. Bir ara müthiş bir kısmet patlaması yaşadım. Hepsi birbirinden iyiydi şampiyonlar ligi gibi. Ama erkendi benim için. Şimdi tam zamanı ama kimse yok gönlüme göre hahaha

O da doğru. Bir ara müthiş bir kısmet patlaması yaşadım. Hepsi birbirinden iyiydi şampiyonlar ligi gibi. Ama erkendi benim için. Şimdi tam zamanı ama kimse yok gönlüme göre hahaha
😂süper lige ihtiyacın yok.1 forvet yeter😂 Gönlüne göre yani ben şunu net söyleyebilirim.ilk görüşte aşk 15-25 arası sonrası anlaşma ve saygı.Sevgi güçlü bir bağ ve bu uzun zaman ister.Göblünde ne var biraz anlatsana?

X