- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
Geleyim be adaş ciğer yeriz ahahahSıkılmışsındır gel bizim buralaraa alayım sana bi murat 131 gezdireyim sana bütün avrupayı edirne, çorlu, tekirdağ, keşan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geleyim be adaş ciğer yeriz ahahahSıkılmışsındır gel bizim buralaraa alayım sana bi murat 131 gezdireyim sana bütün avrupayı edirne, çorlu, tekirdağ, keşan
Yav iki gündür öldürücü bir sıcak var. Ne sayfaya bakmaya hâl kaldı, ne balkona çıkılıyor pampaHaklısın @nalethemsire
Hadi ben depresyondayım da diğer kızlarrr neden terk etti buraları
Mavi Mucize
@Berlin Hanim
@swamp
@PrimulaBaggins
Siz nerdesiniz hııı
Ayyy sensiz durur muyum kılıç kuşummmmm İlk aklıma geldin konuya etiketleyecektim açarken ama geyiğe gelir misin bilemedim etiketlemedimBalkon esiyorsa beni de alın Monoicigim
İyiyiz efendim afiyetteyiz siz nasılsınız ahahahYav iki gündür öldürücü bir sıcak var. Ne sayfaya bakmaya hâl kaldı, ne balkona çıkılıyor pampa
Klimalı habitatımdan çıkmamla, telef olmam eş zamanlı. Bezdik yeminle.
Nasılsınız inşallah
Seninle kavgaya bile gelirim ne diyorsunAyyy sensiz durur muyum kılıç kuşummmmm İlk aklıma geldin konuya etiketleyecektim açarken ama geyiğe gelir misin bilemedim etiketlemedim
Bu ayıbı örtmek için ne ikram edeyim
Yaaaaa ahahahahahahahahahahah ne şahane kavgalarSeninle kavgaya bile gelirim ne diyorsun
Sabah sabah çay iyi gider galiba.
Biz de iyiyiz maşallah diyeyim. Sıcaklar hasebiyle avcı toplayıcı insan türü gibi erkenden fırına gidip birkaç günlük taze ekmeğimi stokladım. Biraz soluklanıp serinlemek için de Bim'e girdim. Oradan da biraz malzeme stoğu derken klimalı mağarama geri döndümİyiyiz efendim afiyetteyiz siz nasılsınız ahahah
İyi geldi Bir bardak çayın isitamayacagi bir şey yokturYaaaaa ahahahahahahahahahahah ne şahane kavgalar
️
Günaydınn geç uyandım çok beklettim, fazla esmedi üşümedin umarım
Hahahahaha hasebiyle klimalı mağara.. gelişmekte olan ülke gibi geliyor kulağa sgahshdjBiz de iyiyiz maşallah diyeyim. Sıcaklar hasebiyle avcı toplayıcı insan türü gibi erkenden fırına gidip birkaç günlük taze ekmeğimi stokladım. Biraz soluklanıp serinlemek için de Bim'e girdim. Oradan da biraz malzeme stoğu derken klimalı mağarama geri döndüm
Kahve yapıyorum şimdi, bir anda bin asır çağ atladım şuvan.
Evden çıkmak pişmanlıkmış.
Tamam kız, mümkün olduğunca saçmalayacam sırf senin içinHahahahaha hasebiyle klimalı mağara.. gelişmekte olan ülke gibi geliyor kulağa sgahshdj
Ben de yapıcam birazdan kahve, afiyet olsunnn balkon self servise geçti Faldan anlarım diyip illaaaaa ısrar eden olursa kırmam, kız kardeşler birbirini kırmaz ahahahahahah
Hahaha afiyet olsun sana dedim gel kahvaltıda balkondayım diyeTamam kız, mümkün olduğunca saçmalayacam sırf senin için
Durugörüm de açılsın diye önce bir kahvaltı yapayım da
Falınız yorumlandı, memnuniyetinizi kendinize saklayın, şikayetlerinizi aramızda hallederizHahaha afiyet olsun sana dedim gel kahvaltıda balkondayım diye
KilicBaligi yudumla da tazeleyeyim çayını bebeksu
Bir ara bana bak çiçeğimFalınız yorumlandı, memnuniyetinizi kendinize saklayın, şikayetlerinizi aramızda hallederiz
Önce monoi'nin falı çıksın. Garantici insanım ben:)))Bir ara bana bak çiçeğim
O zaman çok beklerim benÖnce monoi'nin falı çıksın. Garantici insanım ben:)))
Davetiyeyi görelim sonra sana da bakcam
Ya niye öyle negatif yorum yapıyorsun hemen, belki bu akşam çarpışacaklar ve kitapları yere saçılacak. İnşallah sonrasında, "önüne baksana" şeklinde kavga çıkmazO zaman çok beklerim ben
Sen enerjini düşürme yinede evlendirelim bekarları❤Ya niye öyle negatif yorum yapıyorsun hemen, belki bu akşam çarpışacaklar ve kitapları yere saçılacak. İnşallah sonrasında, "önüne baksana" şeklinde kavga çıkmaz
Bak benim de pambık gibi enerjimi düşürdün aşgolsun:)