Balkondayız🥂

Çok kalbimin kırıldığı ilişkiler yaşadım.Yaşım 27ydi o zaman evlenmeye pek hevesim yoktu ama Düzgün bir ilişkim olsun istiyordum aşırı ayrıntılı bir dua ettim.Harfi harfine gerçekleşti 😁 O bey şuan 10 senelik kocam 🍀Ben Allah’tan diledim benim bulduklarım hep şamşeytanıydı😂
Balkonumuzda sizi görmek isterizz :KK31:
Canlarımmmm burdayım Çince çalışıyorum ayrılık sonrası tuhaf hobiler edindim hqhwhewhh
Tuhaf shdh devammmm devammm çok güzel 🧿 neden çince bebeğim var mı sebebi öylesine mi❤️

Hellö. Sessizligimden de tahmin edersiniz ki yeni gelişmeler yaşandı kizlarrr
Bi bulusup konuşalim dedik
Her neyse buluştuk sohbet muhabbet
Tak annesi aradi, hoparlörde konustu o sırada elleri dolu oldugu için. Mesajlarima neden cevap vermiyorsun benimle ilgilen anneler önemlidir dedi
(Benimle buluştugunu biliyor)
Bir şey cikarmali miyim bundan emin olamadim :-D

Tak annesi aradi, hoparlörde konustu o sırada elleri dolu oldugu için. Mesajlarima neden cevap vermiyorsun benimle ilgilen anneler önemlidir dedi
Dün ne dedim ben. Yanıltmayannnn hislerim varrrr kızlara yazacak adamlar dedimmm

Ee peki neye karar verdiniz :KK8:

Bundan birşey çıkarmayacaksan neyden çıkaracaksın?😵‍💫 yine bir kv terörü

Evett ahhahaa

Bana taktik vermek isterseniz bir çay ikram edebileyim diye davet ettim :KK8: 6-7 yıldır sevip sevilmiyorum çok acı çokk ahshsh
İlk buluşma flört nasıldı unuttum hep :KK61:
6-7 yıl mı? Çayımı doldur lütfen geldim.Sevip sevilmiyorum diyen herkese ilk cevabım sevmeyinnnnn.Seven her zaman kaybeder.Sevsende seviyorum demeyeceksin.Bu mevzu aşırı derin 10 seans gider söyleyim😌 sean ücreti 50euro😂

Saksı bile değil bu tarz bencil anneler, yoğurt kovası benim gözümde.
Bende de var çünkü aynısından bi tane ama benimkinin oğlu benden yana çok şükür.
El ele verirsek kv terörünü bitirebilirz😌 Ama benmkisi kvlik yapmıyor o da sıkıcı hiç atraksyon yok hayatımda🥹kaşınıyorum sanırım

Evett ahhahaa

Bana taktik vermek isterseniz bir çay ikram edebileyim diye davet ettim :KK8: 6-7 yıldır sevip sevilmiyorum çok acı çokk ahshsh
İlk buluşma flört nasıldı unuttum hep :KK61:
Yaş küçüklüğü hissetttiim
25>x
Dogru mudur monoiii:-D

X