- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.165
En sevdiğim saçmalama biçimi. Bence aynen devamCanlarımmmm burdayım Çince çalışıyorum ayrılık sonrası tuhaf hobiler edindim hqhwhewhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sevdiğim saçmalama biçimi. Bence aynen devamCanlarımmmm burdayım Çince çalışıyorum ayrılık sonrası tuhaf hobiler edindim hqhwhewhh
Balkonumuzda sizi görmek isterizzÇok kalbimin kırıldığı ilişkiler yaşadım.Yaşım 27ydi o zaman evlenmeye pek hevesim yoktu ama Düzgün bir ilişkim olsun istiyordum aşırı ayrıntılı bir dua ettim.Harfi harfine gerçekleşti O bey şuan 10 senelik kocam Ben Allah’tan diledim benim bulduklarım hep şamşeytanıydı
Tuhaf shdh devammmm devammm çok güzel neden çince bebeğim var mı sebebi öylesine miCanlarımmmm burdayım Çince çalışıyorum ayrılık sonrası tuhaf hobiler edindim hqhwhewhh
Dün ne dedim ben. Yanıltmayannnn hislerim varrrr kızlara yazacak adamlar dedimmmHellö. Sessizligimden de tahmin edersiniz ki yeni gelişmeler yaşandı kizlarrr
Bi bulusup konuşalim dedik
Her neyse buluştuk sohbet muhabbet
Tak annesi aradi, hoparlörde konustu o sırada elleri dolu oldugu için. Mesajlarima neden cevap vermiyorsun benimle ilgilen anneler önemlidir dedi
(Benimle buluştugunu biliyor)
Bir şey cikarmali miyim bundan emin olamadim :-D
Hiçbir seyee. aliskanliktan bulustuk insan rutinlerini zor terk ediyorDün ne dedim ben. Yanıltmayannnn hislerim varrrr kızlara yazacak adamlar dedimmm
Ee peki neye karar verdiniz
Aaa nasıl yani ahahshHiçbir seyee. aliskanliktan bulustuk insan rutinlerini zor terk ediyor
Balkon dedikodusu mu?Balkonumuzda sizi görmek isterizz
Tuhaf shdh devammmm devammm çok güzel neden çince bebeğim var mı sebebi öylesine mi
Vedalaşırken "görüşmemek üzere" demiş olduğunu düşünmek istiyorum. Annedeki arsızlığa ben deli oldum burdan.Hiçbir seyee. aliskanliktan bulustuk insan rutinlerini zor terk ediyor
Anlam bile veremedim desemAnnedeki arsızlığa ben deli oldum burdan.
Bundan birşey çıkarmayacaksan neyden çıkaracaksın? yine bir kv terörüHellö. Sessizligimden de tahmin edersiniz ki yeni gelişmeler yaşandı kizlarrr
Bi bulusup konuşalim dedik
Her neyse buluştuk sohbet muhabbet
Tak annesi aradi, hoparlörde konustu o sırada elleri dolu oldugu için. Mesajlarima neden cevap vermiyorsun benimle ilgilen anneler önemlidir dedi
(Benimle buluştugunu biliyor)
Bir şey cikarmali miyim bundan emin olamadim :-D
Ne olduğu belli değil mi?Anlam bile veremedim desem
Neydi bu simdi oldum
Şair hiç kafiye yapmamış direk mevzuya girmişNe olduğu belli değil mi?
Ayrık otu gibi hep aranızda olacağım hatta birinci kadın hep ben olacağım demek istemiş şair.
İkinci yeni annesiyse demekŞair hiç kafiye yapmamış direk mevzuya girmiş
Aman isterlerse koyun koyuna uyusunlarNe olduğu belli değil mi?
Ayrık otu gibi hep aranızda olacağım hatta birinci kadın hep ben olacağım demek istemiş şair.
Evett ahhahaaBalkon dedikodusu mu?
En çok benimle ilgileneceksin ben saksı değilim demek istemiş.İkinci yeni annesiyse demek
Saksı bile değil bu tarz bencil anneler, yoğurt kovası benim gözümde.En çok benimle ilgileneceksin ben saksı değilim demek istemiş.
6-7 yıl mı? Çayımı doldur lütfen geldim.Sevip sevilmiyorum diyen herkese ilk cevabım sevmeyinnnnn.Seven her zaman kaybeder.Sevsende seviyorum demeyeceksin.Bu mevzu aşırı derin 10 seans gider söyleyim sean ücreti 50euroEvett ahhahaa
Bana taktik vermek isterseniz bir çay ikram edebileyim diye davet ettim 6-7 yıldır sevip sevilmiyorum çok acı çokk ahshsh
İlk buluşma flört nasıldı unuttum hep
El ele verirsek kv terörünü bitirebilirz Ama benmkisi kvlik yapmıyor o da sıkıcı hiç atraksyon yok hayatımdakaşınıyorum sanırımSaksı bile değil bu tarz bencil anneler, yoğurt kovası benim gözümde.
Bende de var çünkü aynısından bi tane ama benimkinin oğlu benden yana çok şükür.
Yaş küçüklüğü hissetttiimEvett ahhahaa
Bana taktik vermek isterseniz bir çay ikram edebileyim diye davet ettim 6-7 yıldır sevip sevilmiyorum çok acı çokk ahshsh
İlk buluşma flört nasıldı unuttum hep