- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Bebek falan da vardır otobüste , bu nasıl düşüncesizlikben üniversite öğrencisiyken her hafta başka şehirdeki ailemin yanına giderdim ilk yıllarda ve otobüsün yarısı sigara içerdi iyyy.o bari yasaklandı bu ülke de buna da şükür
İnkar edinn. Aa biz biraktik. Sanki kkendileri iciyor ama sonra ictiklerini unutuyor olmasin ffalan diye geyige vurun. Ya da ali icmistir deyin. Oyle komsuya boyle yapilir.Merhaba hanımlar sigarayı bırakmaya çalışan ama bir türlü bırakamayan biri olarak size bir sorum olacak.
Evimde sadece 1 balkon var o da mutfakta. Yan dairenin balkonuyla bizim balkon yan yana ama arada 2-3 metre bir boşluk var.
Bu arada yan dairedeki teyze ve amca öğrenci olduğumuz gerekçesiyle bizden nefret ediyor kesinlikle evde gürültü yapmamamıza rağmen. Bazen çok geç saatlere kadar kütüphanede kalıp öyle dönüyoruz eve ertesi gün çok geldiniz nerdeydiniz o saate kadar falan gibi saçma sapan sorular soruyorlar.
Evin içinde sigara kokusundan nefret ettiğimiz için ben ve ev arkadaşlarım doğal olarak kar kış demeden gocuğumuzu giyip balkonda içiyoruz sigaralarımızı. Bugün ev sahibimiz ev arkadaşlarımdan bir tanesinin babasını aramış “kızlar balkonda sigara içiyorlar yan daireye koku gidiyormuş söyleyin içmesinler ben zaten öğrenciye ev verirken bunların başıma geleceğini biliyordum apartmandakileri rahatsız etmesinler” vs vs saydırmış.
Allah aşkına kışın cam pencere mi açıyorlar ki içeri sigara kokusu girsin ya da o kadar mesafeden koku gider mi hanımlar ya? Ev sahibini biz aradık öyle bi şey imkansız nasıl gitsin koku falan dedik adam “ben bilmem gidiyormuş işte dikkat edin beni uğraştırmayın” diyip kestirip attı bizi.
Evin içinde sigara içsek ev sahibinden papara yeriz balkonda içiyoruz komşudan papara yiyoruz napalım binanın önüne inip orda içip eve geri mi çıkalım napalım yani
Bu arada evde boş bir oda da yok ki diyelim ki o odada içelim sonra camı açalım oda havalansın o sırada da kapısını kapatalım. Zaten sınavlarım yaklaşıyo param kalmadı işim gücüm yok sevgilim yok yok oğlu yok yok moraller bozuk bi de bi ayağı çukurdaki teyzenin ölmeden önceki son gıcıklıklarını çekmek sinirlerimi bozuyo
Nerede zıkkımlanacaz biz yav
Merhaba hanımlar sigarayı bırakmaya çalışan ama bir türlü bırakamayan biri olarak size bir sorum olacak.
Evimde sadece 1 balkon var o da mutfakta. Yan dairenin balkonuyla bizim balkon yan yana ama arada 2-3 metre bir boşluk var.
Bu arada yan dairedeki teyze ve amca öğrenci olduğumuz gerekçesiyle bizden nefret ediyor kesinlikle evde gürültü yapmamamıza rağmen. Bazen çok geç saatlere kadar kütüphanede kalıp öyle dönüyoruz eve ertesi gün çok geldiniz nerdeydiniz o saate kadar falan gibi saçma sapan sorular soruyorlar.
Evin içinde sigara kokusundan nefret ettiğimiz için ben ve ev arkadaşlarım doğal olarak kar kış demeden gocuğumuzu giyip balkonda içiyoruz sigaralarımızı. Bugün ev sahibimiz ev arkadaşlarımdan bir tanesinin babasını aramış “kızlar balkonda sigara içiyorlar yan daireye koku gidiyormuş söyleyin içmesinler ben zaten öğrenciye ev verirken bunların başıma geleceğini biliyordum apartmandakileri rahatsız etmesinler” vs vs saydırmış.
Allah aşkına kışın cam pencere mi açıyorlar ki içeri sigara kokusu girsin ya da o kadar mesafeden koku gider mi hanımlar ya? Ev sahibini biz aradık öyle bi şey imkansız nasıl gitsin koku falan dedik adam “ben bilmem gidiyormuş işte dikkat edin beni uğraştırmayın” diyip kestirip attı bizi.
Evin içinde sigara içsek ev sahibinden papara yeriz balkonda içiyoruz komşudan papara yiyoruz napalım binanın önüne inip orda içip eve geri mi çıkalım napalım yani
Bu arada evde boş bir oda da yok ki diyelim ki o odada içelim sonra camı açalım oda havalansın o sırada da kapısını kapatalım. Zaten sınavlarım yaklaşıyo param kalmadı işim gücüm yok sevgilim yok yok oğlu yok yok moraller bozuk bi de bi ayağı çukurdaki teyzenin ölmeden önceki son gıcıklıklarını çekmek sinirlerimi bozuyo
Nerede zıkkımlanacaz biz yav
İnkar edinn. Aa biz biraktik. Sanki kkendileri iciyor ama sonra ictiklerini unutuyor olmasin ffalan diye geyige vurun. Ya da ali icmistir deyin. Oyle komsuya boyle yapilir.
Yemek ayrı bi konu zaten. Alt kattakiler sürekli kurban eti pişiriyo ayy o ne iğrenç kokudur.Ben de mesela eve gelen yemek kokusundan rahatsız oluyorum ama bunu dert etmiyorum bikaç dakika sonra dağılacak bir koku sonuçta. Belki teyze gelip bize düzgünce anlatsa derdini bu kadar sinirlenmezdik. Ama ar namus meselesi haline geldi artık bizim için
Yok hayır evin içinde hiç içmiyoruzTuvalette banyoda icmiyormusunuz
Kısa yoldan öldürürler diyorum benOff
Sigara avcılarından nefret ediyorum
Balkonda da mı içemiycez
Ellerinden gelse öldürecekler bizi ya da zorla bıraktıracaklar
Kısa yoldan öldürürler diyorum ben
Yemek ayrı bi konu zaten. Alt kattakiler sürekli kurban eti pişiriyo ayy o ne iğrenç kokudur.Kokunun her türlüsü rahatsız edici
Bizde bir şey diyemiyoruz zaten herkesin kendi evi kendi kararı. Kokuyu çekiyoruz mecburen, kapı pencere hepsi kapanır koku gelince. Of aklıma geldikçe kötü olurum o kurban eti kokusundan, yemem de kokan ortamda bulunmam daKurban eti de ağır kokar gerçekten, hele kuyruk yağıyla oluncaben de kızartılınca oluşan balık kokusundan hiç hoşlanmam, evimde kızartmak zorunda kalırsam, o balıklı bulakşıklardan nasıl kurtulacağımı şaşırıyorum, mutfak kabusum oluyor alkol almadığım için kokusunu da 10 metreden alırım ama kimseye evinde balık kızartma, alkol alma yasağı getirmem, komşuluk demek biraz da anlayış göstermek demek, sigara içmem saygı duy, alkolden hoşlanmam saygı duy, balık kokusunu çekemem saygı duy demeyle kendi özgürlüğümüz için başkalarının özgürlüğünü kısıtlamak olmaz.
egzoz dumanı insanlığa bir hizmetin sonucunda çıkan bir gaz ve şimdiye kadar burnuma egzoz püskürten bir araç görmedim.O halde toplu taşıma haricinde hususi araçlarını kullanan insanlarla da bir bir kavga etmeniz gerekir. Egzoz borusundan saf oksijen çıkmıyor ne de olsa ozonu deliyoruz :) evim benim kişisel alanım balkonum da öyle gidip apartman boşluğunda sigara içmiyorum sonuç olarak. Kişinin çıkardığı dumanı içine çekmenin daha zararlı olduğu da neyse ki gerçek bir hurafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?