Balkondan balkona sigara kokusu?

İnkar edinn. Aa biz biraktik. Sanki kkendileri iciyor ama sonra ictiklerini unutuyor olmasin ffalan diye geyige vurun. Ya da ali icmistir deyin. Oyle komsuya boyle yapilir.

O evde hayrina oturtmuyorlar sizi. Parasini oduyorsunuz, biraz piskin olun millet eve erkek atiyor biz bi sigara da mi icmeyelim deyin.
Siz gencsiniz bu sogukta yasli amcalar balkonda ne yapiyor? Evi siz yokken havalandirabilirler. Bugun haber vardi Evin onunde gurultu yapiyorlar diye 16 - 17 yasinda cocuklari silahla yaraladi biri
Komsuluk hakki var ne oldu bize boyle Olu muyuz de hayat belirtisi olmayacak oldugumuz yerde.

Allah sabir versin ve sizi oradan kurtarsin ..

Yemek ayrı bi konu zaten. Alt kattakiler sürekli kurban eti pişiriyo ayy o ne iğrenç kokudur. Kokunun her türlüsü rahatsız edici

Yemek ayrı bi konu zaten. Alt kattakiler sürekli kurban eti pişiriyo ayy o ne iğrenç kokudur. Kokunun her türlüsü rahatsız edici

Kurban eti de ağır kokar gerçekten, hele kuyruk yağıyla olunca ben de kızartılınca oluşan balık kokusundan hiç hoşlanmam, evimde kızartmak zorunda kalırsam, o balıklı bulakşıklardan nasıl kurtulacağımı şaşırıyorum, mutfak kabusum oluyor alkol almadığım için kokusunu da 10 metreden alırım ama kimseye evinde balık kızartma, alkol alma yasağı getirmem, komşuluk demek biraz da anlayış göstermek demek, sigara içmem saygı duy, alkolden hoşlanmam saygı duy, balık kokusunu çekemem saygı duy demeyle kendi özgürlüğümüz için başkalarının özgürlüğünü kısıtlamak olmaz.

Evinizin balkonunda sigara içiyor olmanız kimseyi ilgilendirmez.

İsterseniz yanında alkol de alabilirsiniz, çay da içebilirsiniz, kezzap da içebilirsiniz.

İsterseniz güneşlenirsiniz, isterseniz uyursunuz.

Gürültü yapmak, mangal yakmak ve çamaşır silkelemek gibi şeyler dışında istediğinizi yaparsınız.

Rahatsız oluyorlarsa müstakil evde yaşamaları gerektiğini söyleyin. Müstakil ev imkanları yoksa çenelerini kapatsınlar ve apartmanda yaşamayı öğrensinler.

Yaşı başı fark etmez, sinir oluyorum başkasının hayatına müdahale eden tiplere. Keşke bana denk gelseler. Evlerinin içinde içiliyor sanki sigara.

Not: 18 yıl sigara kullandım. 14 aydır da kullanmıyorum.

Evinizin balkonunda yada icerisinde ictiginiz sigaranin hesabi olmaz,sorulmaz,sorgulanmaz. Acikcasi kimse karisamaz. Sacma sapan bir sikayet olmus

Balkonda zıkkımlanın şikayetçi kimsede gelsin size söylesin onlara siz sigaraya çıktığınızda balkonlarının kapılarını kapatmalarını tembihleyin

Bizde bir şey diyemiyoruz zaten herkesin kendi evi kendi kararı. Kokuyu çekiyoruz mecburen, kapı pencere hepsi kapanır koku gelince. Of aklıma geldikçe kötü olurum o kurban eti kokusundan, yemem de kokan ortamda bulunmam da

Sigaranin dumanini dis kapi deliklerinden ufleyin,gorsunler koku nasil olurmus:)).saka bi yana..yasliysalar canlari sıkıliyordur,biraz daha dikkat edersiniz balkonun diger ucunda icin mesrla..uzmeyelm yaslilari

Orada huzur bulmanız biraz zor..Birde yok arkadaş öğrenciyi sevemiyor millet hoş bazıları haklıda neyse siz o evi kiraladınız artık sizin toplum kurallarına uyduğunuz taktirde sorun yok ama balkonumda içtiğim sigaraya ne münasebet ya nasıl şikayet olur...

İnat yap dicemde emlakçıda ailenin numarası varmış ısrarla arar o da ayrı bir çeşitmiş..

Benim öğrencilikte ohhh süperdi komşu teyzeler gelip bize saçını boyatıyorlardı akşam çaya çağırıyorlardı bazen kek yemek getiriyorlardı geç saatte gelsek eve ohhh gezin gençlikkk bidaha gelmez diyorlardı çılgın moruklarım

egzoz dumanı insanlığa bir hizmetin sonucunda çıkan bir gaz ve şimdiye kadar burnuma egzoz püskürten bir araç görmedim.
ben ozon tabakasına verilen zarardan bahsetmiyorum ki beni rahatsız ve mutsuz eden kokudan bahsediyorum öyle olsaydı ineklerin de öldürülmesini isterdim malumunuz ineklerin çıkardığı zararlı gaz arabalarınkinden fazla ama inekler kadar insanlığa hizmet eden bir hayvanın çıkardığı gazı tolere edebiliyoruz.
fakaaat temiz hava almamız için yapılmış parklarda bahçelerde oturduğumuz banklarda hatta dağlarda tepelerde,mecburen dikildiğimiz bankamatik kuyruğunda,taksi kuyruğunda metrobüs durağında gökyüzünü görmenin bile zor olduğu kalabalık çarşılarda heryerden gelen sigara dumanı kokusu yüzünden ben şahsen yazın evden çıkamadım. denize gideyim dedim plajda mis gibi deniz havası koklarken yanıbaşımda adam veya kadın onlarca sigara içti.. izmaritini kuma sapladı.. çok moderndi bu kadınlar ama yok biz türkler ne tam doğulu olabildik ne tam batılı..
açık hava diye bankta bizden önce oturmuş adamın yanına oturup laps diye sigaramızı yakarız, içkimizi içeriz şişesini de mutlaka yere çalıp kırarız..
tabi kime kızıyorum devlet devlet olaydı benim hakkımı benden önce korurdu diyeceğim ama kapalı alanda ilk sigara yasağı geldiğinde tiryakiler nasıl bozuldu iyi hatırlıyorum.. e tabi o zamana kadar rahat etmek için başkasını rahatsız etmek o kadar doğaldı ki, rahatsız olan bile çektiği acıyı hakettiğini düşünüyordu.
evet burada ilk kez söylüyorum hani şu deli gibi nefret ettiğimiz tecavüz var ya hani biri zevk alırken diğeri mağdur olur hah sigara da aynı öyle.. yoksa banane senin ciğerlerinden sağlığından hatta ozonu bile dert etmiyorum o bile benim için lüks ama ne olur rahat bir nefes alalım kurban olduğum Allahım'ın havasını bile zehretmeyin bize.. ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…