- Konu Sahibi clementina
:44:arkadaşlar ben evimin balkonunu odaya dahil etmek istiyorum ancak gömme balkon olmadığı için ruhsat gerekliymiş.böyle bi olay yaşayan var mı acaba aranızda?*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ve şu çok ilginç gömme olunca balkonu ruhsat istenmiyormuş ama normal çıkma balkonsa isteniyormuş,benim suçum evin çıkma balkonu bulunması yani onu kapatırsak şikayet olunca geri yıkılıyormuş bunları biliyorum ama ruhsat işi nasıl oluyo onu çok merak ediyorum.
:44:arkadaşlar ben evimin balkonunu odaya dahil etmek istiyorum ancak gömme balkon olmadığı için ruhsat gerekliymiş.böyle bi olay yaşayan var mı acaba aranızda?*
Bundan daha mantıklı ne olabilir? :) Bir ev inşa edilirken hangi kolona ne kadar yük bineceği ince ince hesaplanıyor. Dolayısıyla evin yapısını değiştirecek bir şey yapmak istediğinizde bunun sizi tehlikeye sokup sokmayacağını denetlemeleri gayet gerekli bir uygulama. Ayrıca çıkma balkon, zamanla sarkabilen bir yapı. Bir de siz projede olmayan bir yükü üstüne bindirirseniz neticeyi düşünemiyorum. Bana korkunç geliyor böyle şeyler. Nitekim deprem kuşağında olan bir ülkede yaşıyoruz. Bu tarz konularda daha dikkatli olmamız lazım.