• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkon demirine cam

Semennn23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
111
24
98
İyi akşamlar hanımlar size bişey sormak istiyorum ☺️ balkon demirimin araları boş yanı cam yok bnde cam yaptırmak istiyordum ama görümcem cam balkon yaptıracak ve balkonundaki camı çıkaracaklar bana verecek bnde ona göre kestirecegim ama cami baya büyük parça halinde değil arabaya da sığmaz nasıl yapicam bilmiyorum

onu direk kestirecdginiz camci alsin gorumcenizden cunku camcilar daha diķkatli ve guvenli tasiyor ..

İyi akşamlar hanımlar size bişey sormak istiyorum ☺️ balkon demirimin araları boş yanı cam yok bnde cam yaptırmak istiyordum ama görümcem cam balkon yaptıracak ve balkonundaki camı çıkaracaklar bana verecek bnde ona göre kestirecegim ama cami baya büyük parça halinde değil arabaya da sığmaz nasıl yapicam bilmiyorum
nası bısey yaptıracagını anlamadım 😕 kesılır her sekılde uydurulur da balkon mkapatmaktan mı bahsedıyosun camcıyla anlas arabalarıyla tasıyolar

Back
X