Balkon cami fume rengi :(

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
12.175
Kizlar merhaba balkonumu kapatmak istedim kisin temiz dursun diye camci geldi katlamali cam istedigimi soyledim renk olarakda siyah cam dedm bizim apartmandada iki kisi istedigimden yaptirdi bizim apartmandakilern aynisindan olsn dedm ustune basa basa soyledim . fume rengi ya dedi ben biliyorum tamam dedi bizde bi sey bildigimiz yok tamam dedik . dun takildi camim ve fume rengi benim istedigim siyah camdegildi simdi icim icimi yiyo hic sinmedi icime ben simdi bi sinirle cami mi kirayim yoksa camcinin kafasini mi

Kizlar paranin tamamini daha vermedim vermeyide dusunmuyorum sinr oldm gercekten sildm bugun ama hic icime sinmedi camlar disaridan net gozuyorum yani tamam siyah camdada gozukuysn ama fume rengi kadr gozukmuysn offf napcm blmyrm ya

Değiştirsinler ara da . .
Bugun goremedim adami ama.illaki gorurum yani parayi istemek icin arar ama yok vermicem.indrm yapsa bile yk ya hic istemedm.bu cami cok heves.ettm ya illaki bi aksilik cikmasi lazm

Değiştirsinler ara da . .
Bugun goremedim adami ama.illaki gorurum yani parayi istemek icin arar ama yok vermicem.indrm yapsa bile yk ya hic istemedm.bu cami cok heves.ettm ya illaki bi aksilik cikmasi lazm

Değiştirin ödeyeyim deyin . .

Hayir kizdigim.nokta.uzerine basa basa soyledim.siyah istyrm dedim bizim.apartmandakilern aynisndan olcak dedm tamam tamam ben biliyrm o fume dedi aklima.geldikce agzna kurekle vurasim var

Kizlar paranin tamamini daha vermedim vermeyide dusunmuyorum sinr oldm gercekten sildm bugun ama hic icime sinmedi camlar disaridan net gozuyorum yani tamam siyah camdada gozukuysn ama fume rengi kadr gozukmuysn offf napcm blmyrm ya
Bazı şeyde Hayır vardır bırak kalsın öyle bende sinir olurdum fakat herkesten farkı olduğum içinde sevinirdim sıradışı olmak iidir siyah çok toz oluyo önemli olan cam olması renge takılma çok siyah zaten modası geçiyo ilk çıktığından beri hep siyah füme de açığı bence daha modern sıkma canını

Bazı şeyde Hayır vardır bırak kalsın öyle bende sinir olurdum fakat herkesten farkı olduğum içinde sevinirdim sıradışı olmak iidir siyah çok toz oluyo önemli olan cam olması renge takılma çok siyah zaten modası geçiyo ilk çıktığından beri hep siyah füme de açığı bence daha modern sıkma canını
Haklisin canm benm esimin takintiligi var disardan benim gozukmemi istemiyo ben sortla filan dolasiyorum ya evde o yuzden biri gormezde gorur saniyo camciya sorcam siyah film cekiliyomu diye . herkes olumsuz yorum yapinca ister istemez uzuldm yani ama ddgn gibi vardir bundada bi hayir tsk ettm youm yaptgn ici

Haklisin canm benm esimin takintiligi var disardan benim gozukmemi istemiyo ben sortla filan dolasiyorum ya evde o yuzden biri gormezde gorur saniyo camciya sorcam siyah film cekiliyomu diye . herkes olumsuz yorum yapinca ister istemez uzuldm yani ama ddgn gibi vardir bundada bi hayir tsk ettm youm yaptgn ici
Önemli diil canım dışardan gözüken birşeyse çaresine bak artık senin adam da benimki gibi kıskanç desene ?

Hepsini sorucam.canm bakalim olmadi oyle kullanicaz en azindan balkonum kisin temiz kalcak benim icin bu da buyuk bi nimet yani
Evin caddeye mi bakiyo yaptırman çok gerekli değilse bozma orjinal kalsın canım ii olmuş hem doğalgaz kullanıyosan çok tasarruf ediyo insan rahat edersin

Evim mahalleye bakiyoda ben en ust kattaym.cnm mahalleden kimse gormez karsi bina gorur diye istedik siyah cami ama kismet degilmis alistm ama kisin insalah sicak olur biraz ev yani etkiler bence de o cam .

X