Bahçe Bakımı ve Çiçekler Balkon bahçeciliği

madre hepsi süper görünüyor seni tebrik ederim çok ilgi isteyen bir uğraş,zaten bu işi sevmeden kimse yapamaz.

madre hepsi süper görünüyor seni tebrik ederim çok ilgi isteyen bir uğraş,zaten bu işi sevmeden kimse yapamaz.

cok mutlu oldum güzel yorumun icin..gercekten büyük bi askla ugrasiyorum,terapi gibi oluyor.. insanin bütün stresini aliyo..opuyorumnanaktan

kızlar muhteşem mahsüllerinizin hepsi :))
bende çok istıorum ama bir türlü cesaretimi toplayamadım..inş bende cesaretimi topayıp dikmeye başlarsam bana da yardımcı olurmusunuz?

agaclar.net

cok güzel bir site buraya bakarsaniz cok güzel bir sekil anlatiliyor "balkon bahceciligi" bölümünde cok güzel bilgiler var..

bunlarda benim domateslerin ilk zamanlari..

ilk önce "torp toprakla" kücük bir kabin icinde cimlendirdim daha sonra asil saksilarina diktim..

Eklentiler

• $bilderr 321.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 99
  • $bilderr 370.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $bilderr 366.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 88

Madre o siteye üyeyim çok aktif degilim ama çok severek takip ediyorum.Harika bir site Kadınlarkulubu gibi :)

bende balkonumda büyük saksılar var onların içine sarımsak ve sogan ektim.diger saksılara maydanoz nane dereotu ekmek istiyorum fakat tohumlarını nerden alabilirim birde ekim zamanı ne zamandır

Madre o siteye üyeyim çok aktif degilim ama çok severek takip ediyorum.Harika bir site Kadınlarkulubu gibi :)

ben üye degilim ama severek takip ediyorum gercekten cok güzel..

FURKANCA
dere otu bahar aylarinda ekiliyor bu ay cikar cikmaz ekebilirsin..maydonoz ve yesil sogani simdiden ekebilir tabi bulundugun iklimde önemli simdi.maydonoz gec cimlenir 40 günü bulur cimlenmesi onu büyüdügünde keserek kullanirsan her sene cikar topragindan..

furkanca, baktimda sen izmirdeymissin hepsini simdiden ekebilirsin sorun olmaz.
tohumlari aktarlardan bulabilirsin..

Son düzenleme:
madre hepsine bayıldım.ben pencereönübostanlarından maydonoz aldım.seneyede kullanabilecek miyim ve ne yapmam lazı.ayrıca balkondaki çiçeklerinin ismi nedir.

madre hepsine bayıldım.ben pencereönübostanlarından maydonoz aldım.seneyede kullanabilecek miyim ve ne yapmam lazı.ayrıca balkondaki çiçeklerinin ismi nedir.

canikom, üsten budarsan sürekli uzar seneyede cikar.. sadece kökten sökmiyeceksin..

balkonumdaki cicecigin adi yanlis hatirlamiyorsam "Ranunkel" türkcesini bilmiyorum. cok güzel aciyor bütün yaz cicek acti.. ama cicegini cok döküyor, cok cabuk da yeni cicekler cikiyor..
a.s.

bende bu yil basliyorum balkon bahceligine sardunyalar ,aksam sefalari aldim diktim.

domates ektim cimlenmelerini bekliyorum iki cesit feslegen,tere,maydonoz ve sogan ektim.

hacibektasi uzumu ve cilek diktim.

elimde sardunyalarimin ve domates kutumun resmi var eklemek istedim.
yakinda hepsi disariya cikacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…