Bahçe Bakımı ve Çiçekler Balkon bahçeciliği

canim domateslerinin cok az topragi var. icini iyice doldurmalisin yada bardaklari üstten kisalt yoksa domateslerin isigi bulmak icin sürekli boya verir ve ciliz olurlar.digerleri iyi görünüyor:)

aaa canım sağol ya eve gider gitmez keserim pet bardakları kaydirigubbakcemile5

ben de dun sogan ektim...ve baska eyler de ekmeyi dusunuyorum...ahha ahh bir bahcem olsa neler ekrdim neler...

herkese selam opuyorumnanaktan

bir kac resim ekliyeyim dedim a.s.

Eklentiler

• $bilder 29.04.2010 596.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $bilder 29.04.2010 604.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 128
  • $bilder 29.04.2010 602.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 97
  • $bilder 29.04.2010 608.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 115
  • $bilder 29.04.2010 606.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 99
1.resim, yesil sogan

2.resim, dere otu yeni yeni yeserdi

3.resim,börtlenim:) gördügünüz üzere hic canlanma yok ama kök tutmus insallah yesericek.

4.resim, hazir fide olarak aldigim sari domatesim.cok lezzetli oldugunu söylüyorlar göriciz bakalim..

ve en son domateslerim bu aralar biraz durdu büyümeleri ama bu sabah biraz yesermis onlarda.plastik kablarda gecen senesi hazir fide aldigim ciceklerin kabi isime cok yaradilar.

Son düzenleme:
bunlarda sardunyalarim biraz celimsizler insallah onlarda cosucak yakinda.

kücük bir saksiya petunya ekmistim tohumdan oda büyüyor yavas yavas.

balkon önündeki elma agaci cok güzel oldu bugunlerde ciceklerini acti

ve en son pembe domateslerimden bir fide:)

Eklentiler

• $bilder 29.04.2010 592.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 88
  • $bilder 29.04.2010 594.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 90
  • $bilder 29.04.2010 603.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 92
  • $bilder 29.04.2010 607.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
madre harikasın hepsi çok şirin gözüküyor.Sana bol mahsüllü bir yaz diliyorum:)

Bende geçtiğimiz yıl balkonda uğraşmıştım bu işlerle ama bu yaz inşallah bahçemiz olacak.
oturdugumuz ev bahçeli değil ama bir dostumuzun köyde kullanılmayan müstakil bir evi var.Birkaç arkadaşla beraber orayı kiraladık tabi bahçesi için.Bakalım becerebilecekmiyiz inşallah olurda,buraya bol resim eklerim.

canim,tesekkür ederim insallah diyorum opuyorumnanaktan

bahceli ev kiralama fikri süper,,burada da bu sekilde bahce kiraliyan cok var türklerde var iclerinde.. cok gelenleri satiyorlar bile buranin pazarinda..icinde kus,tavuk bile büyüten var..
cok zevkli olur bahceyle ugrasmak insani stresten arindiriyo toprakla,yesille ugrasmak.
size kolay gelsin diyorum bol bol meyve sebze olsun insallah:)
resimleride merakla bekliycemopuyorumnanaktan

Bakarsınız bizde pazarda bi tezgah kurarız :dance:
Kesinlikle stresi alıyor katılıyorum.Bende bayılıyorum böyle işlere...
Hayalimde bir köyde yaşamak var eşime diyorum sıkılırsın diyor .Orda yaşamasakta
arada gidip kafa dağıtacagımız bir bahçemiz olacak inşallah.
Burda havalar hala biraz soğuk oldugu için beklemedeyiz şuan.

nerdesin bilmiyorum ama ilk müsterin ben olurdum mutlak a.s

sehir hayatinda yasamis birisi köyün sakinligi hareketsiz olusu sIkici gelebilir.
ama böyle kiralik bahceli ev süper fikir,, hafta sonlarida gidip kalicaksaniz cok keyifli olura.s

madre supersin canim bend ebenimkileri cekicem yakinda saftirik cok iyi dusunmussun canim hayirli olsun simdiden

bunlarda benim ilk hasatim taze soganlarim ve terelerim ay koparmaya kiyamadim yemeyede ama sonra afiyetle yedik.

ay ne kadar güzeller hihoyyyt
insan kiyamiyo demi koparmaya bende domateslerime hic kiyamamistim gecen senesi

mis gibi yahu...
taze sogani kahvaltida domatesin icine dograyip yemek cok güzel oluyo üstünede zeytin yagi ve beyaz peynir
ben nerelere gittim ya aciktim galibakaydirigubbakcemile3

aynen canim mis mis bende oyle salata yapiyorum bazende ekmegim arasina sirf sogan ve tuz ekip yiyorum.. oooffff acuhtum

neyse bu kadan fantazi yeter:))
salyalarim laptop un üstüne akmadan yemege oturayim, bende cok aciktim kaydirigubbakcemile3

ben hastayim bugun ne yemek yiyebildim ne icebildim.bademciklerim dolmus evde yemekte yok kalkip sicak bir corba yapacagim esimi bekliyorum yardimci olur biraz cok hastayim cookkkk

ben hastayim bugun ne yemek yiyebildim ne icebildim.bademciklerim dolmus evde yemekte yok kalkip sicak bir corba yapacagim esimi bekliyorum yardimci olur biraz cok hastayim cookkkk

gecmis olsun. gecen haftalarda bende öyleydim kuru öksürük öldüm geberdim,, ilacladim kendimide kaydirigubbakcemile3 simdi iyiyim.

afiyet olsun sanada benim böyle durumlarda en cabuk yaptigim tereyagli makarna yada corba iyi oluyo valla:lepi:

sagol canim esim gelince beraber makarna ve corba yaptik bizde afiyetle yedik biraz kendime geldim.bende aliyorum kimyalari bakalim iyilese bilecekmiyim.bugun seramada bakamadim ya

sagol canim esim gelince beraber makarna ve corba yaptik bizde afiyetle yedik biraz kendime geldim.bende aliyorum kimyalari bakalim iyilese bilecekmiyim.bugun seramada bakamadim ya

grip öksürük gibi durumlarda bide bitki cayida yapiyorum oda cok iyi geliyo su poset caylardan özellikle rezene ve papatya..
sera dedinde unuttum domatesleri iceri almayi eyvahedigeldismile üsümediler insallah..

princess cim blogunu gezdim az önce cok hos resimler var,, cok ic acici bayildim..emegine saglik..

tesekkurler madrem ama ilgilenemez oldum ya okul derken birde hasta oldum firsat bulamiyorum yazmaya insallah iyilesir iyilesmes donucem yine yazmaya.

begendigine cok sevindim canim her zaman beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…