canim domateslerinin cok az topragi var. icini iyice doldurmalisin yada bardaklari üstten kisalt yoksa domateslerin isigi bulmak icin sürekli boya verir ve ciliz olurlar.digerleri iyi görünüyor:)
ben de dun sogan ektim...ve baska eyler de ekmeyi dusunuyorum...ahha ahh bir bahcem olsa neler ekrdim neler...
madre harikasın hepsi çok şirin gözüküyor.Sana bol mahsüllü bir yaz diliyorum:)
Bende geçtiğimiz yıl balkonda uğraşmıştım bu işlerle ama bu yaz inşallah bahçemiz olacak.
oturdugumuz ev bahçeli değil ama bir dostumuzun köyde kullanılmayan müstakil bir evi var.Birkaç arkadaşla beraber orayı kiraladık tabi bahçesi için.Bakalım becerebilecekmiyiz inşallah olurda,buraya bol resim eklerim.
canim,tesekkür ederim insallah diyorum opuyorumnanaktan
bahceli ev kiralama fikri süper,,burada da bu sekilde bahce kiraliyan cok var türklerde var iclerinde.. cok gelenleri satiyorlar bile buranin pazarinda..icinde kus,tavuk bile büyüten var..
cok zevkli olur bahceyle ugrasmak insani stresten arindiriyo toprakla,yesille ugrasmak.
size kolay gelsin diyorum bol bol meyve sebze olsun insallah:)
resimleride merakla bekliycemopuyorumnanaktan
Bakarsınız bizde pazarda bi tezgah kurarız :dance:
Kesinlikle stresi alıyor katılıyorum.Bende bayılıyorum böyle işlere...
Hayalimde bir köyde yaşamak var eşime diyorum sıkılırsın diyor .Orda yaşamasakta
arada gidip kafa dağıtacagımız bir bahçemiz olacak inşallah.
Burda havalar hala biraz soğuk oldugu için beklemedeyiz şuan.
ben hastayim bugun ne yemek yiyebildim ne icebildim.bademciklerim dolmus evde yemekte yok kalkip sicak bir corba yapacagim esimi bekliyorum yardimci olur biraz cok hastayim cookkkk
sagol canim esim gelince beraber makarna ve corba yaptik bizde afiyetle yedik biraz kendime geldim.bende aliyorum kimyalari bakalim iyilese bilecekmiyim.bugun seramada bakamadim ya