merhaba kızlar..
Bende çok hevesliyim balkonda meyve sebze yetiştirmeye gecen yaz biber domates ektim ama 3-4 tane verdikten sonra öldüler ben küçük fide şeklinde satılanlarlardan almıştım sanırım onlar.
Sormak istediğim neyi ne zaman ekmek lazım mesela bu aylarda neler ekebilirm.birde tohumları nerelerden alıyorsunuz?güneşemi koymak lazım gölgemi severler?ne biliyim çok soru sordum galiba.Tek beni bırakmayan nanem var o da cok arsız devamli ürüyor.
yardım ederseniz sevinirim kızlar?
merhaba herkese. ben de maydanoz tohumları, toprak ve saksı aldım.ekicem ama önce şunu öğrenmem lazım, nasıl bir sıcaklık gerekiyor? yani balkona koymak istiyorum aslında.balkonumuz pimapen kapalı ama tabi ki geceleri fln baya soğuk.soğuya dayanıklı mıdır maydanoz yoksa ev içine mi koyayaım?
arkadaşlar biraz önce saksıya maydonoz ve soğan ektim.fakat kafama takılan şu nokta ektiğim toprakta daha önce başka bir çiçek dikiliydi.kuruyunca ben de maydonoz ektim apartmanda yaşıyorum toprak bulmak zor değerlensin dedim.acaba eski çiçek toprağa toksit madde bırakmış mıdır? ne olur cevap verin gidip atacağım ..hamileyim çok da hevesle dikmiştim tühhh((
sey_ren ahh bahçene bayıldım. benimde en büyük hayallerimden biri ama ne yazık ki apartmanda yaşıyorum. 2 ufacık balkonum var balkon bile denenemz( bende kendimce ufak tefek saksı çiçekleriyle ilgileniyorum. 1 tanecik çiçek verdiler mi bile mutlu oluyorum.
çok teşekkür ederim sey_ren :))
maydonozlarım çimlenmeye başladı, soğanlarım baya büyüdü.biberlerim çiçeklendi,domates ve salatalılarım da büyüdü:) bakalım verecekler mi.ayrıca salatalıları ve domatesleri bir yere bağlamam lazım sanırım.
bu arada bahçene bayıldım harika görünüyor:)))
inşallah bahçeli bir evim olur amin:)
fotoğraf koymayı düşünüyorum biraz daha büyüsünler
yalnız salatalıklarım 1 cm olmadan sararıp kuruyor neden,boya da gitmiyor.bağladım dibine toprak ekledim ne yapmam lazım.
Herşey organik :)
Ture maşallah çok güzel görünüyorlar.Ben çileklermin resmini bir türlü yakalayamadım.Yakaladığımdada unuttum.Okula gşden çocuklar hoplayıp bahçeye dalarmış çilekler ve güller için yakaladım hırkızları
Ay biride teyze nolur sevgilime verecem dedi.Bana bana hemde yaş 34 teyze deyince bozuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?