Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr uzun bir aradan sonra tekrar merhaba..
Hemen yeni çektiğim resimleri eklemek istiyorum.. Sık sık olanlar biberler domatesler tek yada 2-3 çim halinde..Yanında nane ve fesleğenlerim var arkada maydonozlarım.. En sağdaki saksı balkon çiçeği ismi akşam sefası tohumdan yetişti oda :)
Eki Görüntüle 44042
Bunlarda bezelyelerim :)
Eki Görüntüle 44043
güzel görünüyorlar a.s
canim, domateslerin kac gün oldu ekeli?
kizlar nerdesiniz nasil gidiyor balkon bahceciligi hihoyyyt
benim domatesler epey yapraklandi.. hazir aldigim sari domates fidemde cicekler bile acti ama balkondakiler ayni duruyorlar hava hic isinmadi suan disarsi 9 derece geceleride epey soguyor onun icin pek hareket yok sadece yesil soganlar baya boy atti ilk hasadi topluycam bir iki gün icinde... kisir yapayim diyom soganlarla:icecream:
valla madrem bizim burada oradan farksiz degil allahtan serayi aldimda domateslerim guvenli bir sekilde buyuyorlar gecn gun bende sivi gubre verdim bakalim ne olacaklar.
yapma ya madrem desene ben cicek olan dallari kopardim abooow nettcem simdi?
benim soganlar saksidakiler bitmek uzere ama soktugum yere geri ekiyorum.
seranin icindekilerde buyudu bende bugun salata yapicam soganlarimla....
yok canimin ici koparmamisim domateslerim cicek acacak tomurcaklarini gordum dun ay bir sevindim masallah cok iyi gelistiler benimkiler acami sansi varmis bende.
iyi öyleyse sevindim.
benim pembe domatesler epey boylandilar ama balkona cikaramiyorum zira cok hassasmis pembeler.bide bu aralar yagmur o kadar cok yagiyor ki bu gidisle evde büyütücem onlari kaydirigubbakcemile3
zakkumumla sarmasik gülüm kisin ayazina dayanamamislar kurumuslar hic yaprak cikarmadilar. cok üzüldüm onlari söküp yerine nasil bisi diksem diye düsünüyorum boshayallersmile
varmi bir fikrin?