E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #4.901
Ben kaçar kızlar işler beni bekler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halbuki ben daha adet olmadım çok duygusalım nanmafoldumben
iyi geceler balımcım,umarım herkes iyidir.uzun zamandır topiğe uğramadım,3 hafta kadar önce babama kanser teşhisi kondu ,artık günlerimi 2 ev arasında geçiriyorum gündüzleri sürekli koşturmaca pek evde yokum anlıycanız,gece oluncada bu saatlerde bakıyorum bilg.ama siz yoksunuz(öpüyorum hepinizi,umarım her şey gönlünüzce olur.opuyorumnanaktan
![]()
Heram bakk bu çocukla beraber parttieyee gidiyordumm.Kendimi dizieye fena kaptırdım sanırım:roflol:Aşık oluyoduk birbirimize:kedi:kaydirigubbakcemile3kaçıcaktıkk bir yerlerekaydirigubbakcemile3İşin delü tarafııı tam delüyüm sabah bu rüyayı eşime anlattım:roflol:
bende geçen murat dalkılıçla öpüşüyordum :roflol: hemde yanımızda eşimde var arada onu da öpüyorum üzülmesin diye :roflol:
halbuki ben daha adet olmadım çok duygusalım nanmafoldumben
allah iyiliğini versin emiiiiieşine ne anlatıyon :roflol::roflol: fena kaptırdın ama çok güzel diziyi ya bayılıyorum :roflol:a.s
Kurnazım ben eşimden hiçbirşey saklamamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:ecrin_bebek:yok be gülüm nerdeeee değilimdir kesin hehehehe işte ümit dünyası muhahahahah
benim günümede az var inşallah olmam veririm güzel haberi sizlere hihoyyyt
Kapluşum ilk defa halıya kakasını yaptı :roflol:bebişim o benim kızlarr bezden çıkarıyorumda artık onu :roflol:anlamadı herhal