Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bal olum ben üç gündür yoktum biliyon dimi..
ankaradqaydım kaynanama temizlik yapmaya gittim anacım..çok yorgum kollarım çok agrıyo artık..
ball şekerim sen neler yaptın bakim..
Gönülüm bende cumartesi günü kuzenlerimle gezdim.DÜnde evdeydim yanlız evinde oturyorum hergünnn ailemi çok özlüyorummirmirmirmirmirmirmirmirBİr bebeiş olsaydııı vaktin nasıl geçtiğini anlamazdıkk
Kaşlarımı aldım artık kirpikler Rimelli:jeyyar:.....O kadar çok değiştim tanınmaz bir hale geldim:kedi:..Oohh be hiçbir derdim yok artık ona muhtaç değilimzemuszemus.....Numaramda değişti artık eskisi değilimlmaz:.Yıllar sonra karşımdaaaayımm tanımadınmı yoksa.:umursamaz:...OOHHHHH OLDU işte sırnaşık şeyCANIMA DEĞSİNNNN :roflol:.BEN İSTEDİM SEN İSTEMEDİNnaniknanik BAK KARŞINDA KİMİ BULDUN DİLİNİMİ YUTTUN APTALLL...Ohh olduuuu :dance::dance:.... nemi olduu....:roflol::roflol: ohhh olduuukaydirigubbakcemile3
ankaradqaydım kaynanama temizlik yapmaya gittim anacım..çok yorgum kollarım çok agrıyo artık..