• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ankaradqaydım kaynanama temizlik yapmaya gittim anacım..çok yorgum kollarım çok agrıyo artık..

hera valla temizlik yapmaya gittim ben eşimin işinden dolayı ilçede otururorum...kıss sıkarım batuşun yanaklarından öperimde..

kopyas305djsmile4ijui3bg1.gif

ball şekerim sen neler yaptın bakim..

Gönülüm bende cumartesi günü kuzenlerimle gezdim.DÜnde evdeydim yanlız evinde oturyorum hergünnn ailemi çok özlüyorummirmirmirmirmirmirmirmirBİr bebeiş olsaydııı vaktin nasıl geçtiğini anlamazdıkk

Gönülüm bende cumartesi günü kuzenlerimle gezdim.DÜnde evdeydim yanlız evinde oturyorum hergünnn ailemi çok özlüyorummirmirmirmirmirmirmirmirBİr bebeiş olsaydııı vaktin nasıl geçtiğini anlamazdıkk

Allahın izniyle o da olur balım :ecrin_bebek:

Kaşlarımı aldım artık kirpikler Rimelli:jeyyar:.....O kadar çok değiştim tanınmaz bir hale geldim:kedi:..Oohh be hiçbir derdim yok artık ona muhtaç değilimzemuszemus.....Numaramda değişti artık eskisi değilim:olmaz:.Yıllar sonra karşımdaaaayımm tanımadınmı yoksa.:umursamaz:...OOHHHHH OLDU işte sırnaşık şeyCANIMA DEĞSİNNNN :roflol:.BEN İSTEDİM SEN İSTEMEDİNnaniknanik BAK KARŞINDA KİMİ BULDUN DİLİNİMİ YUTTUN APTALLL...Ohh olduuuu :dance::dance:.... nemi olduu....:roflol::roflol: ohhh olduuukaydirigubbakcemile3

Kaşlarımı aldım artık kirpikler Rimelli:jeyyar:.....O kadar çok değiştim tanınmaz bir hale geldim:kedi:..Oohh be hiçbir derdim yok artık ona muhtaç değilimzemuszemus.....Numaramda değişti artık eskisi değilim:olmaz:.Yıllar sonra karşımdaaaayımm tanımadınmı yoksa.:umursamaz:...OOHHHHH OLDU işte sırnaşık şeyCANIMA DEĞSıNNNN :roflol:.BEN ıSTEDıM SEN ıSTEMEDıNnaniknanik BAK KARŞINDA KıMı BULDUN DıLıNıMı YUTTUN APTALLL...Ohh olduuuu :dance::dance:.... nemi olduu....:roflol::roflol: ohhh olduuukaydirigubbakcemile3

Kızlar deli olucam ya modem bozuk 1 haftadır kaç dk gürmeye çalışıyorum açılmıyo google sini roldum ben çıkıyorum oyun oynucam cd dekötükedihüso

Kaşlarımı aldım artık kirpikler Rimelli:jeyyar:.....O kadar çok değiştim tanınmaz bir hale geldim:kedi:..Oohh be hiçbir derdim yok artık ona muhtaç değilimzemuszemus.....Numaramda değişti artık eskisi değilim:olmaz:.Yıllar sonra karşımdaaaayımm tanımadınmı yoksa.:umursamaz:...OOHHHHH OLDU işte sırnaşık şeyCANIMA DEĞSİNNNN :roflol:.BEN İSTEDİM SEN İSTEMEDİNnaniknanik BAK KARŞINDA KİMİ BULDUN DİLİNİMİ YUTTUN APTALLL...Ohh olduuuu :dance::dance:.... nemi olduu....:roflol::roflol: ohhh olduuukaydirigubbakcemile3

bu ne simdiiiiiifisfisfis

Back
X