• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok be gülüm nerdeeee değilimdir kesin hehehehe işte ümit dünyası muhahahahah

elchımınnnnnn test yapsanaaa hadiiiii evde varmııı testttttalkisalkisalkisalkisalkisalkis

iyi geceler balımcım,umarım herkes iyidir.uzun zamandır topiğe uğramadım,3 hafta kadar önce babama kanser teşhisi kondu ,artık günlerimi 2 ev arasında geçiriyorum gündüzleri sürekli koşturmaca pek evde yokum anlıycanız,gece oluncada bu saatlerde bakıyorum bilg.ama siz yoksunuz:((öpüyorum hepinizi,umarım her şey gönlünüzce olur.opuyorumnanaktan

:Saruboceq: talyacım canım geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifalar versin

bugra_gursoy.jpg

Heram bakk bu çocukla beraber parttieyee gidiyordumm.Kendimi dizieye fena kaptırdım sanırım:roflol:Aşık oluyoduk birbirimize:kedi:kaydirigubbakcemile3kaçıcaktıkk bir yerlerekaydirigubbakcemile3İşin delü tarafııı tam delüyüm sabah bu rüyayı eşime anlattım:roflol:

allah iyiliğini versin emiiiiieşine ne anlatıyon :roflol::roflol: fena kaptırdın ama çok güzel diziyi ya bayılıyorum :roflol:a.s

benim günümede az var inşallah olmam veririm güzel haberi sizlere hihoyyyt

allah iyiliğini versin emiiiiieşine ne anlatıyon :roflol::roflol: fena kaptırdın ama çok güzel diziyi ya bayılıyorum :roflol:a.s

Kurnazım ben eşimden hiçbirşey saklamamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kapluşum ilk defa halıya kakasını yaptı :roflol:bebişim o benim kızlarr bezden çıkarıyorumda artık onu :roflol:anlamadı herhal

Back
X