• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün doktora gittiydim yeee bi yumurta yapmışım sağda büyümüşte 16-17 olmuş şimdi yarın öğlen 2de vuruncam iğneyi bakam çalışmalara devam kist yok bu ay olur belki orucu bozup çalışma var yanii zekeriya hocam ilişkiylede açabilirsiniz deyooo ama artık bakcaz duruma göre hooooo:))))))

kızlar bugün doktora gittiydim yeee bi yumurta yapmışım sağda büyümüşte 16-17 olmuş şimdi yarın öğlen 2de vuruncam iğneyi bakam çalışmalara devam kist yok bu ay olur belki orucu bozup çalışma var yanii zekeriya hocam ilişkiylede açabilirsiniz deyooo ama artık bakcaz duruma göre hooooo:))))))

hadi hayırlısı tatlım allah gönlüne göre versin :)

particiler ayaktamısınızz
dans.gif

şelammmmm kızlar?

balkafa nirdesinnnnnnn

particiler ayaktamısınızz
dans.gif

Selam kızlarrr hoşgeldinnizz hayırlıı akşamlarrrr...:dance::dance:Keyifler yerindedir inşallahh:dance:
bu ne simdiiiiiifisfisfis
Asim delümmm o yazdıgım eski bir şarkı sözüydü:roflol::roflol:

sbl_82 .!.:
İlaçsız yaşam isteyenlerin paylaşım alanı adlı konunuzu okudum gerçekten çok güzel bir yazı ve bunu paylaşıma sunduğunuz için kendi adıma size teşekkür ederim.

Bugün o kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamıyorum kimseye ve o kadar çok bunaldım ki...

buraya bu konuyu açtım sizin bu güzel konunuzdan sonra sizden de konuma dair bir fikir beyan etmek istedim lütfen konumu okuyup bana yardım edermisiniz bir psikolog olarak görüşünüzü söylermisiniz...
:Saruboceq:
Asim delüm bak senin böylee randevu defeterin kalabalıkmı .Hep benimi buluyor bu hastalar yaa:roflol::roflol:iyiki profile psikolog işaretledim rahat yoksırnaşık şeybu msj bana özelden geldı

Asi sana benim doktorun resmini göstereyimmi :roflol:ama hemen kaldırıcam sonra

Asim delüm bak senin böylee randevu defeterin kalabalıkmı .Hep benimi buluyor bu hastalar yaa:roflol::roflol:iyiki profile psikolog işaretledim rahat yoksırnaşık şeybu msj bana özelden geldı

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:

bana ne diye boyle msjlar gelmiiiiiiiiii ya
acaba baska birsey mi yapsam acep
sende ne ilginc sarki sozlzri buluyorsun kiz

Back
X