- Konu Sahibi EU3
-
- #5.601
:sinifsinif::sinifsinif:ULAN çorabı 2 snde katla koy :))))kaydirigubbakcemile3kafamıza geçircekler k.kyı yakında eşlerimiz
aynen...bi is yapiyorum aksama ayni ev..gelde canin istesin sonra :umursamaz:benimde var çamaşır ve ütü bıktım nan -tatlicadiarzu-
kiz zaten ic ice gecirdim gecirdim attim cekmeceyede,beyfendinin coraplarida bi düzen icin olmali,hani söyle kolay giyilen sekilde bi katlama varya,ööle olcak...deli gibi alistirdik düzene,al basina bela simdi,sanki anasinin evinde corap katlamayi gördüydü kaydirigubbakcemile3:sinifsinif::sinifsinif:ULAN çorabı 2 snde katla koy :))))kaydirigubbakcemile3kafamıza geçircekler k.kyı yakında eşlerimiz
heheh aynen valla kaydirigubbakcemile3onlar bizim kafaya kk yı geçirirse bende onun kafasına çorap çekmecesini geçiririm çünkü artık ben toplamaktan bıktım o dağıtmaktan bıkmadı böööööööööölmaz:
elchım ben yemegımı dun yaptım bugun dınlenıcem :sinifsinif:sana iyi iftarlarr :)))))
aynen...bi is yapiyorum aksama ayni ev..gelde canin istesin sonra :umursamaz:
kiz zaten ic ice gecirdim gecirdim attim cekmeceyede,beyfendinin coraplarida bi düzen icin olmali,hani söyle kolay giyilen sekilde bi katlama varya,ööle olcak...deli gibi alistirdik düzene,al basina bela simdi,sanki anasinin evinde corap katlamayi gördüydü kaydirigubbakcemile3
heheh aynen valla kaydirigubbakcemile3
deli deliye cirt demis misali,biz onlarin dagitmasina ses cikaramiyorsak onlarda bizim kk miza ses cikaramaz,bu böyle biline,ahanda masaya yumrugumu vurdum kaydirigubbakcemile3
katılıyorum cicim vereliniortak eşime diyomki ula gece gelince olsun konuş benimle sohbet et oda diyoki senin kk var beni görmüyon delü halbuki konuşsa sohbet etse o evde olunca açmam burayı ama nerdeeeeeee iyiki siz varsınızzzzzzzşenizşenizşenizşeniz
katılıyorum cicim vereliniortak eşime diyomki ula gece gelince olsun konuş benimle sohbet et oda diyoki senin kk var beni görmüyon delü halbuki konuşsa sohbet etse o evde olunca açmam burayı ama nerdeeeeeee iyiki siz varsınızzzzzzzŞenizŞenizŞenizŞeniz
evet dımıya onalrbızımle azcık ilğilense bız kkda buakdr vakıt gecırmeyız bencede.
Akşam eşişm tvde ben pcde geciriyoruz vaktımızı ya
bızımkı gercı bısey demiyor
nıye dmeıyon dıyom sneın hoşuna gıyor orda vakıt gecırmk dıyor halbuku yalan haa
ona çatmıyyaım onu yormuyyaım diye ole diyobal gıbı bılıyorumda bılmemzlıkten geliyorum işte
benimkide öyle diyo bazen kızınca kitliycem o sayfaları diyo bazende orda vakit geçiriyosun diyo heeeee bide diyoki prof oldun dinazorluk hakkında:kedi:
her dr a gidişimizde bak şimdi bunları bunları diyecek diyorum dr aynı şeyleri diyo diyuorumki bak şimdi bu ilaçları vericek o ilaçları veriyo eşim diyoki bari para vermiyelim okadar kendi tedavimizi kendimiz yapalım evede ultrason alsam işi paraya dökecem ama :kedi::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?