• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Balsurat, ..ELCHIN..+, KK Pro Üyebumuyani+, cucu+, KK Pro Üyeukla+, YAĞMURCN+ BUGUN bayaga kalabalıgızz :dance:

aynen...bi is yapiyorum aksama ayni ev..gelde canin istesin sonra :umursamaz:

kiz zaten ic ice gecirdim gecirdim attim cekmeceyede,beyfendinin coraplarida bi düzen icin olmali,hani söyle kolay giyilen sekilde bi katlama varya,ööle olcak...deli gibi alistirdik düzene,al basina bela simdi,sanki anasinin evinde corap katlamayi gördüydü kaydirigubbakcemile3

ayy benimkide öyle ben tüm iç çamaşırlarımızı ütülüyorum ben annemden öyle gördüm ama şimdi yıkandıktan sonra hele bi ütülemeden kaldırayım "ii de bu atlet ütülü değil " diyor eşim sanki annesi ütülüyordu , hepsi geldiğin de buruş buruşdu sinir olmuştum

ELCHIN.., Balsurat+, cucu, mia, ukla, YAĞMURCN

ohh ohh allah bereket versin nan

ayy benimkide öyle ben tüm iç çamaşırlarımızı ütülüyorum ben annemden öyle gördüm ama şimdi yıkandıktan sonra hele bi ütülemeden kaldırayım "ii de bu atlet ütülü değil " diyor eşim sanki annesi ütülüyordu , hepsi geldiğin de buruş buruşdu sinir olmuştum

Uklaa kızz çamasırlarıı ütüleme nan işin içinden çıkamazsınnn boşverrr.ay koptum yaaa annesnın evınden geldıgınde burş buruştu sımdı begenmıyo demekkaydirigubbakcemile3

kiz zaten ic ice gecirdim gecirdim attim cekmeceyede,beyfendinin coraplarida bi düzen icin olmali,hani söyle kolay giyilen sekilde bi katlama varya,ööle olcak...deli gibi alistirdik düzene,al basina bela simdi,sanki anasinin evinde corap katlamayi gördüydü kaydirigubbakcemile3

biz alistirdik canimcimmm Çok üzgünüm çoook

hiçte ütülemem atlet filan mazallah ya elime yapışırsakaydirigubbakcemile3 benim kaynana kuruyan çamaşırı topluyomuş herkes işine yarayanı içinden çıkarıp giyiyomuş ve halende öyle sonra zaten toplamaya gerek kalmadan tekrar kirleniyo muhahahahahkaydirigubbakcemile3

hiçte ütülemem atlet filan mazallah ya elime yapışırsakaydirigubbakcemile3 benim kaynana kuruyan çamaşırı topluyomuş herkes işine yarayanı içinden çıkarıp giyiyomuş ve halende öyle sonra zaten toplamaya gerek kalmadan tekrar kirleniyo muhahahahahkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:Benim kaynana le senin kaynana arasında çok fark varmışşş nan .Benimki temizlik hastası çamaşısrlar aynı hizada dizilcek:1rolleyes:

valla öle bende 3-4 makine çamaşır yıkıyorum bırakıyorum artık canım isterse ütülüyorum istemezse ütülemiyroum
ay benimkinin kız kardeşi bayram ettiydi abim evlenip gidiyo ütüden kurtuluyorum diye bana ozaman saçma geldiydi ama şimdi en sinir olduğum şey ütü çizgisi olan pantolon ütülemekkk

Back