Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu repini açta öyle git delümmmm hayırlı geceler bidenem dadlu rüyalar gör inşallahhh kendinede dikkat et emi öptüm yaladım byeeeeeeeeeeee

elchınnn aynı şeyii yabanumda şimdi repinde yazmış aç diyee ula neden açacamm nelere dikkat ediyonuzzz :roflol:allah ıyılgıınızı versin :)))

Bugün tanımadığım üyenin biri :uhm:yazmışki repindebuyrunnnnnnnnn kız bu ne böyle hep eksi replemişlerr seniiii
:roflol::roflol:koptum yaaa :))

elchınımm sen git yatsana :))uykun geldiyseee :jeyyar:korkuyonmu yoksaa:jeyyar:

nan ne korkması ben sen değülüm :dilcikar: benim dış kapı antika biraz dışardanda açılıyor o yüzden kitliyorum oda anahtar taşımıyo yani yatmam için kapıyı açmam lazım oda olmuyo malesefff:kedi:

muhahahahahah ne feci bi garısın demekki hep kötü rep gelmiş ayyyy heç güleceğim yoktu nan :roflol: yazık daha çöm demekki gariban kaydirigubbakcemile3

evıtt sen ben degılsınnn :a015::a015:

kocam geldi çıkıyorum kızlar herkese eyü gecler öptüm yaladım byeeeeeeeeeee

Balkafaaa
naptınz kız evlılık yıldonumünzde özle bişey yapmadınz mı beee

ablam bi tşört almış onunde yaazan yazıyı sizle paylaşmk istedim
NESCAFE BıLE 3 Ü 1 ARDA BEN HALA YANLIZIM..
BU SÖZ BU AKŞAM ÇOK DOKUNDU BANA BEE

canım öyle deme hayırlısını dile..vakti gelince inşallah oda olur..rabbimden ümit kesilmez..

slm kızlar nasılsınız bakalım bayagıdır ugrayamadım keyıfler nasıl ?**

ablam bi tşört almış onunde yaazan yazıyı sizle paylaşmk istedim
NESCAFE BİLE 3 Ü 1 ARDA BEN HALA YANLIZIM..
BU SÖZ BU AKŞAM ÇOK DOKUNDU BANA BEE
kıyamam cnm ya ama aynen öyle neskafe bile 3 kişi biz hala 2 kişiyiz bı yere gıdıyoz herkles aile ben kendımı hala sevgili gibi hissediyorum offfffffff .....
napalım allahın takdırı cnm ya hayırlısı bu demekkı bızım için allah kararlamıstır emınım kı cnm o yuzden stres yok rahat olmak gerek cnm allah hakkımızda hayırlısını versın bu mubarek günlerde hepimizin dualrını kabul etsın ınşallah.......
balım sen naasılsın bakalım görüşemedik cok oldu var mı bı değişiklik tatlım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…