• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şeniz:asigim:GüNaYDıN KıZLaR HeRKeZe HaYIrLI GÜnLEr dİLiyORuM:asigim:

:utangac:GÖNÜLÜM AKŞAM ÇIKMIŞTIM CEVAP YAZAmadım:utangac:naber canım nasılsın
Balkafaaa
naptınz kız evlılık yıldonumünzde özle bişey yapmadınz mı beee
mirmirmirmirbişi yapamadıkkk canımm rahatsızdım o gün dışarı çıkmak istemedım
ablam bi tşört almış onunde yaazan yazıyı sizle paylaşmk istedim
NESCAFE BİLE 3 Ü 1 ARDA BEN HALA YANLIZIM..
BU SÖZ BU AKŞAM ÇOK DOKUNDU BANA BEE
canım çok az kaldııı biraz daha sabrett rabbim hayırlı zamanda yüzünü güldürücek inşallahhh:1hug::teselli:

kızlar rüyamı yorumlayın nan nolurrr

bizim evdeyiz benim arkadaşlarım var ve eşimde var bizim küçük odamızda eşimle bi sarışın yeşil gözlü bi rus garısı var bana diyolarki sen çık bizim işimiz var bende çıkıyorum kuzu kuzu sonra aklım başıma geliyo dalıyorum içeri diyorumki garıya senin gibi motor görmedim karşıda kahve var sana adam çağırıyımda binip binip sürsünler seni:umursamaz:

ne olabilerki aceppp:sm_confused:

sabah kalkınca kocişe dedimde bana sen iyice manyadın istersen oruç tutma ddi:içelim:

kızlar rüyamı yorumlayın nan nolurrr

bizim evdeyiz benim arkadaşlarım var ve eşimde var bizim küçük odamızda eşimle bi sarışın yeşil gözlü bi rus garısı var bana diyolarki sen çık bizim işimiz var bende çıkıyorum kuzu kuzu sonra aklım başıma geliyo dalıyorum içeri diyorumki garıya senin gibi motor görmedim karşıda kahve var sana adam çağırıyımda binip binip sürsünler seni:umursamaz:

ne olabilerki aceppp:sm_confused:

sabah kalkınca kocişe dedimde bana sen iyice manyadın istersen oruç tutma ddi:içelim:

hiç anlamam ..hayırlara vesile olsun ..

saçma işte dadlum dötün açık kalmış diycen ayküüüüüüüükaydirigubbakcemile3

hosbuldum balim opuyorumnanaktan
amaaaan ne olsun kiss,isler bana bakiyo ben islere...bu hafta varya böyle tembellik görmedim hee zemuszemus

hosbuldum balim opuyorumnanaktan
amaaaan ne olsun kiss,isler bana bakiyo ben islere...bu hafta varya böyle tembellik görmedim hee zemuszemus

AYNEN benimde çamaşır ütüler duruyo ama hiç halim yokk banane dursunlarmirmirmirmir

benimde aynen canim yaa,ne olcak bu halimiz :kedi:
kocis her sabah corap cekmecesini acinca aaa bugün katlicam diyorum hergün kaliyor
adamda bezdi artik benden hee :kedi:

benimde var çamaşır ve ütü bıktım nan -tatlicadiarzu-

benimde aynen canim yaa,ne olcak bu halimiz :kedi:
kocis her sabah corap cekmecesini acinca aaa bugün katlicam diyorum hergün kaliyor
adamda bezdi artik benden hee :kedi:

:sinifsinif::sinifsinif:ULAN çorabı 2 snde katla koy :))))kaydirigubbakcemile3kafamıza geçircekler k.kyı yakında eşlerimiz

Back