kızlar bu nasıl parti yaa ev sahibeiz nerde hani müzik bilem yok kimselerde gelmemiş olacak işmi bu yaaaaaa
hişşşşşşşşşşş
evwet yaaa sizler varsınızya yanımda çok mutluyum şuan canımm ama gerçekten çok sinirime dokundu yaaa çok özür dilerim hepinizdendesenize kiloları alcaz daha veremedenn ilterimmm nasılsınnn cnmm
kızzz canım çekti bende istiyorum koçiş geldinde gidelim çarşıya almayaoff of şu fotoya bakın ağzım sulandı yaww cokacimcoook
aynen bende çok güldüm bidede bir laf vardır görmediğin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış diye aynan öyle yanii :roflol::roflol:sırnaşık şey sırnaşık şey allah iyiliğini versin kız çok güldüm o lafa hee "buldumcuk" hiç duymamıştım bu yaşıma kadar :roflol:
evwet yaaa sizler varsınızya yanımda çok mutluyum şuan canımm ama gerçekten çok sinirime dokundu yaaa çok özür dilerim hepinizden
kızzz canım çekti bende istiyorum koçiş geldinde gidelim çarşıya almaya
aynen bende çok güldüm bidede bir laf vardır görmediğin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış diye aynan öyle yanii :roflol::roflol:
ayy canım benim emirmi olurya ancak rica edebirilim senin gibi güzel bir hatuna ben kuşum benim saol canım kuzen geldi kapıdada gitmedi gelen gitmiyor zaten yanımdan ondan burdayım demek açısından hişşş yazdım kuşummbuyur canım :asigim: buyur hayatım a.s. emret sultanım opuyorumnanaktan
geldim kuşummmmhaha öle ama ayıp ayıp yaa
hiişşş fıstıkım gonujsanaaaaopuyorumnanaktan
allahım yok böyle bir şey yaaa eşim şoke olacak ilter müzik dinliyor diyecekHatice - Konyalim Dinle dinleyin
valla ne tarz sevdiğinizi bilmiyom idare edin :teytey:
bende düğünde hem oynayacam :dance: :teytey: hem ağlayacam prova yapıyom :gitme:
ayy canım benim emirmi olurya ancak rica edebirilim senin gibi güzel bir hatuna ben kuşum benim saol canım kuzen geldi kapıdada gitmedi gelen gitmiyor zaten yanımdan ondan burdayım demek açısından hişşş yazdım kuşumm
geldim kuşummmm
allahım yok böyle bir şey yaaa eşim şoke olacak ilter müzik dinliyor diyecek
pes diyorum vildancım hizxmette sınır yok diyorsun yani
evet ne sokuyon gözüme allah büyük be vildanım elbet bizde birgün sevinecez bizi unutmaz yüce rabbim daha önce blkafaya söylediğim gibi bizim herşeyim çok kıymetli yumurtlıklarımız yurtalarımız adetimiz bebeğimizdahada kıymetli onar gibi hemen 2 ayda buluyoruz bizzz allahında bize lutfu böyleyani sen haklısın cnm
olmuyor işte yaww ne var gözümüze sokacak sırnaşık şey
canım benim biliyorum sizler olmasanız 5 dk durmazdım zaten sırf sizin için burdayım benilterim sen sıkma canını tamammı sana yapılan bizede yapılmıştır biz bir dostuzzz gelsin karsısında beni bulurr
hee ağlamanın değilde oyun provası yapıyom iresil olmayım düğünde demi :teytey:provomu yapıyon allah seni kaydirigubbakcemile2
nolii burdaa :))
:teytey::teytey:bende oynarım nolcek :)
hihoyyyt oyna bacım oyna oynamayan kalmasın :teytey::teytey::teytey:bende oynarım nolcek :)
evet ne sokuyon gözüme allah büyük be vildanım elbet bizde birgün sevinecez bizi unutmaz yüce rabbim daha önce blkafaya söylediğim gibi bizim herşeyim çok kıymetli yumurtlıklarımız yurtalarımız adetimiz bebeğimizdahada kıymetli onar gibi hemen 2 ayda buluyoruz bizzz allahında bize lutfu böyle
canım benim biliyorum sizler olmasanız 5 dk durmazdım zaten sırf sizin için burdayım ben
ne olsun parti yapıyoruznolii burdaa :))
biliyorum anlardınzı canım benimde sen tam o ara çiğ köfteleri göknderdin gözlerim fal aşı oldu bakamadım kuzende o ne be dedi ne güzel görürnüyor felan karının canını çektirdin kızzzsırnaşık şey
bi bakış atsanda anlardık cnm
sırnaşık şey
oyna canım oyna bak konyalım çalıoyr:teytey::teytey:bende oynarım nolcek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?