- Konu Sahibi EU3
bende geldim eğlenmeye çoookk ihtiyacım vvar zemuszemus :sm_cool: :sm_cool:
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldim eğlenmeye çoookk ihtiyacım vvar zemuszemus :sm_cool: :sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
![]()
Evettt kızlarrrr ben geldimmm djmiz çok güzell cd takmışşş yıkılıyorrr ortalıkk hadi nerdesiniz kaydirigubbakcemile3
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hihoyyythihoyyytHuzeyfe tabikdee canım hoşgeldinnn senide aramızda görmek çokk güzelllhihoyyythihoyyytkızlar benide kabul edermisiniz :kedi: elim kolum bağlandı sanki vildan ablacımdan buranın adresini buldum hemen koştum geldim![]()
balim bende bu partinin bi hakedeni oldum benimde bu ay tam 30.ay olucak geldiginde gelmeside kesin olduguna gore
partinin benimle paylasirsin demi
hihoyyythihoyyytHuzeyfe tabikdee canım hoşgeldinnn senide aramızda görmek çokk güzelllhihoyyythihoyyyt
delikafaduldendelikafaduldenBütünn negatiff enerjinii burda att canımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:hooray::hooray:Asimm delüm:asigim:Tabikidee paylaşıcam:asigim:demek seninde 30 ay oldu tesadüfe bakk:asigim:Olsun ne yapalım üzüldük ama herşeyin hayırlısını senini için rabbim biliyorr.
Doktorum benim:asigim:
evet canim herseyin hayirlisi buda bi basari demi
sende benim doktorumsunnnnnnnnn:lepi:zemuszemus
evet canim aynen kabul edelim bence onu bi tek senle ben dogurturuz sen hic merak etme ucreti yuksek tutalim ok
yeni tedavi paralarinida ondan cikartalim
sezeryan yapmak neymis o bi gorsunnnnnnnkaydirigubbakcemile5
![]()
Evettt kızlarrrr ben geldimmm djmiz çok güzell cd takmışşş yıkılıyorrr ortalıkk hadi nerdesiniz kaydirigubbakcemile3
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus