Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kurnaz masa süper görünüyordu..
sana 10 üzerinden 9 veriyorum..
1 i benim.. kaydirigubbakcemile3

cig_kofte.jpg

ekşi ekşi yiyelim şunları..
ufff ağzım sulandıı..
hep hamur yemeyin duba gibi olcanız..
çiğ köfte midye buyrunn buyrunnnnnnnnn cokacimcoook

kızlar bu midyelerin hepsinden inci çıkıyor mu..
yapılışına baktım da içindeki incileri sivri uçlu makasla çıkarın falan yazıyordu..

Midyelerin kabuklarının üstlerini bıçakla kazıyarak iyice temizleyin ve karınlarını dipteki kası kırarak tamamen açın (dikkat ikiye bölmeyin). Midyenin içindeki sakal ve incileri sivri bir makasın ucuyla temizleyin. ıyicene yıkayıp süzülmesi için bir kevgire koyup bekletin.

:gitme:öyle deme kız 58 kilo oldum 55 olmama lazımcokacimcoookyoksa bu çeneyi tutamıycam:1closedeyes:

allah seni ne etmeye kıs 58 mi:mymeka:keşke ben 58 olabilsem 50 den yukarı çıkamıyorum oda zorla 52-53 oluyorum ama yeniden gidiyor..yemeğin salçalısı kadının kalçalısı unutma bunu:))kaydirigubbakcemile3

kızlar bu midyelerin hepsinden inci çıkıyor mu..
yapılışına baktım da içindeki incileri sivri uçlu makasla çıkarın falan yazıyordu..

Midyelerin kabuklarının üstlerini bıçakla kazıyarak iyice temizleyin ve karınlarını dipteki kası kırarak tamamen açın (dikkat ikiye bölmeyin). Midyenin içindeki sakal ve incileri sivri bir makasın ucuyla temizleyin. İyicene yıkayıp süzülmesi için bir kevgire koyup bekletin.

tüliny çikifte güzel görünüyor ağzımın suyu aktı ama midye yemedim hiç.gerçi midye yok burda.inci konusuna gelincede her midyede çıkmaz heralde.

ben geldimmm....zemuszemus
bir iki tane şu çiğköfteden versenize...
konu sahibesi nirde acep????????*

allah seni ne etmeye kıs 58 mi:mymeka:keşke ben 58 olabilsem 50 den yukarı çıkamıyorum oda zorla 52-53 oluyorum ama yeniden gidiyor..yemeğin salçalısı kadının kalçalısı unutma bunu:))kaydirigubbakcemile3

:roflol:orası öylede keşke bende senin gibi olabilsim ama yok anacım hemen kilo alıyom bu gidişle bu partide de iyice şişecem:roflol::roflol:

kızlar çok sinirliyim :oklava:ne olur sakinleştirin beni.ben bi konu açmıştım biri benden daha önce açmış bilmiyordum.salak kız, benim açtığım konunun aynısı çalmışsın,harfi harfine aynıymış.:olmaz:sinir oldum ya delimiyim ben senin açtığın konudan çalıpta yeniden açayım.link bile vermişim.insan aynı konuyu açmışız ama ben senden önce açmışım der çalmışsın ne demek ya.çok kızgınım:mymeka::mymeka:

seni hırhız senii ...elalemin konularını çalıyon hemii başka işin gücün yoktuda :icecream:

boşver bacım yaww terbiyesizliği yanına kalsın :delphin:
herkesi kendi gibi sanıyoda ondan sana çalmışsın diyo :1ninca:
demekki arkadaş birazda konuçalan biri :olmaz:

kızlar bu nasıl parti yaa ev sahibeiz nerde hani müzik bilem yok kimselerde gelmemiş olacak işmi bu yaaaaaa

canım kısır istiyiiiii bu topişe gelince adı iştahımı açıyo cokacimcoook

desenize kiloları alcaz daha veremedenn ilterimmm nasılsınnn cnmm

Back