Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:gitme:öyle deme kız 58 kilo oldum 55 olmama lazımcokacimcoookyoksa bu çeneyi tutamıycam:1closedeyes:
kızlar bu midyelerin hepsinden inci çıkıyor mu..
yapılışına baktım da içindeki incileri sivri uçlu makasla çıkarın falan yazıyordu..
Midyelerin kabuklarının üstlerini bıçakla kazıyarak iyice temizleyin ve karınlarını dipteki kası kırarak tamamen açın (dikkat ikiye bölmeyin). Midyenin içindeki sakal ve incileri sivri bir makasın ucuyla temizleyin. İyicene yıkayıp süzülmesi için bir kevgire koyup bekletin.
kurnaz masa süper görünüyordu..
sana 10 üzerinden 9 veriyorum..
1 i benim.. kaydirigubbakcemile3
allah seni ne etmeye kıs 58 mi:mymeka:keşke ben 58 olabilsem 50 den yukarı çıkamıyorum oda zorla 52-53 oluyorum ama yeniden gidiyor..yemeğin salçalısı kadının kalçalısı unutma bunu:))kaydirigubbakcemile3
kızlar çok sinirliyimklava:ne olur sakinleştirin beni.ben bi konu açmıştım biri benden daha önce açmış bilmiyordum.salak kız, benim açtığım konunun aynısı çalmışsın,harfi harfine aynıymış.
lmaz:sinir oldum ya delimiyim ben senin açtığın konudan çalıpta yeniden açayım.link bile vermişim.insan aynı konuyu açmışız ama ben senden önce açmışım der çalmışsın ne demek ya.çok kızgınım:mymeka::mymeka:
bende burdayımmmm selammmm
hoşgeldin cnm :teytey: