Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooooooooooooooo balsuratım parti yapıyorda haberim yok ben de gelmezmiyim aranızdayım balımmm

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Huuuuu nerdesiniz hatunlar....

Parti bittimi yoksam....

Adet olmadım hala yaww..Bu ay olsun diye bekliyoz iğneye başlayacam,gelmiyo delüüüüü.....
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytPartiii 40 gün 40 gece devamm ediyorrr canımm..delikafaduldendelikafaduldenGününmüü geçiyorrrrr.Hadii allahımm inşallahhhhhhh hamilesindirrrrr dualarım seninleeeopuyorumnanaktan
ooooooooooooooo balsuratım parti yapıyorda haberim yok ben de gelmezmiyim aranızdayım balımmm
Hemşerumm gell daaaa davetıyemı beklıyon benden aşkolsunn:jeyyar::jeyyar:Ula rizeye ne zaman gelcennnnn.Kocişten izin alabilirsemm buluşluşuruzzz.Pamukumuu ısırcammmmm .Pamugum o benım opuyorumnanaktanpamuğuma iyi bakkkk:mymeka:döverımm yoksa:mymeka:batuyada ıyı bak:mymeka:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
10 dk ya geliyom sırnaşık şey

Ula sabooo bizim oyunamı kaldınn.kUyuyamı düştün yinee çıkamıyonn .Tut gelindennnkaydirigubbakcemile

ballısuratım benimmm..benim gibi döltutmaz pavyonunda paraya para demeyen bir gacıya çöp attıracaksın haa...bi de arkandan geliyorum demişsin yine...valla geliyooo, oklava geliyooooo :)))

lan balkafam pasta göstere göstere yaptırdın bana.. kaydirigubbakcemile3
yedüm dün bugünde yicem cokacimcoook

b-375627-dans_eden_bebek_gifleri.gif

Kurnazımm çok güzell görünüyorr masaaa elerıne sağlıkk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

afiyet olsun canım valla hada acıktım haaaaa parti harika gidiyor şöylr bir ikide kıvıralaım ohh oh yandan :teytey::teytey:

kızlar pastalar herşey harika gözüküyor da ben diyetteyim ve canım çok fena pasta çekiyor yawwwkaydirigubbakcemile5mafoldumben

selam kızlar balkafam nerdesin canım dişçiyemi gittin hadi çabuk gell özledim senüüzemuszemus

Back