- Konu Sahibi EU3
ooooooooooooooo balsuratım parti yapıyorda haberim yok ben de gelmezmiyim aranızdayım balımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytPartiii 40 gün 40 gece devamm ediyorrr canımm..delikafaduldendelikafaduldenGününmüü geçiyorrrrr.Hadii allahımm inşallahhhhhhh hamilesindirrrrr dualarım seninleeeopuyorumnanaktanHuuuuu nerdesiniz hatunlar....
Parti bittimi yoksam....
Adet olmadım hala yaww..Bu ay olsun diye bekliyoz iğneye başlayacam,gelmiyo delüüüüü.....
Hemşerumm gell daaaa davetıyemı beklıyon benden aşkolsunn:jeyyar::jeyyar:Ula rizeye ne zaman gelcennnnn.Kocişten izin alabilirsemm buluşluşuruzzz.Pamukumuu ısırcammmmm .Pamugum o benım opuyorumnanaktanpamuğuma iyi bakkkk:mymeka:döverımm yoksa:mymeka:batuyada ıyı bak:mymeka:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ooooooooooooooo balsuratım parti yapıyorda haberim yok ben de gelmezmiyim aranızdayım balımmm
10 dk ya geliyom sırnaşık şey
Huuuuu nerdesiniz hatunlar....
Parti bittimi yoksam....
Adet olmadım hala yaww..Bu ay olsun diye bekliyoz iğneye başlayacam,gelmiyo delüüüüü.....
kaç gündür gaz sancısı çekiyorum ne yerdirdiniz bize yaaa mafoldumben :gitme:
Kurnazımm çok güzell görünüyorr masaaa elerıne sağlıkk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar pastalar herşey harika gözüküyor da ben diyetteyim ve canım çok fena pasta çekiyor yawwwkaydirigubbakcemile5mafoldumben
aman kızzz ne diyeti boşver:umursamaz: