Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok severim çiğ köfteyiii bol limonluu olcakk

desenize kiloları alcaz daha veremedenn ilterimmm nasılsınnn cnmm
evwet yaaa sizler varsınızya yanımda çok mutluyum şuan canımm ama gerçekten çok sinirime dokundu yaaa çok özür dilerim hepinizden
off of şu fotoya bakın ağzım sulandı yaww cokacimcoook
kızzz canım çekti bende istiyorum koçiş geldinde gidelim çarşıya almaya
sırnaşık şey sırnaşık şey allah iyiliğini versin kız çok güldüm o lafa hee "buldumcuk" hiç duymamıştım bu yaşıma kadar :roflol:
aynen bende çok güldüm bidede bir laf vardır görmediğin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış diye aynan öyle yanii :roflol::roflol:

bende düğünde hem oynayacam :dance: :teytey: hem ağlayacam prova yapıyom :gitme:

evwet yaaa sizler varsınızya yanımda çok mutluyum şuan canımm ama gerçekten çok sinirime dokundu yaaa çok özür dilerim hepinizden

kızzz canım çekti bende istiyorum koçiş geldinde gidelim çarşıya almaya

aynen bende çok güldüm bidede bir laf vardır görmediğin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış diye aynan öyle yanii :roflol::roflol:

yani sen haklısın cnm
olmuyor işte yaww ne var gözümüze sokacak sırnaşık şey

buyur canım :asigim: buyur hayatım a.s. emret sultanım opuyorumnanaktan
ayy canım benim emirmi olurya ancak rica edebirilim senin gibi güzel bir hatuna ben kuşum benim saol canım kuzen geldi kapıdada gitmedi gelen gitmiyor zaten yanımdan ondan burdayım demek açısından hişşş yazdım kuşumm

haha öle ama ayıp ayıp yaa

hiişşş fıstıkım gonujsanaaaaopuyorumnanaktan
geldim kuşummmm
Hatice - Konyalim Dinle dinleyin
valla ne tarz sevdiğinizi bilmiyom idare edin :teytey:
allahım yok böyle bir şey yaaa eşim şoke olacak ilter müzik dinliyor diyecek
pes diyorum vildancım hizxmette sınır yok diyorsun yani

............................

Son düzenleme:
sırnaşık şey
ayy canım benim emirmi olurya ancak rica edebirilim senin gibi güzel bir hatuna ben kuşum benim saol canım kuzen geldi kapıdada gitmedi gelen gitmiyor zaten yanımdan ondan burdayım demek açısından hişşş yazdım kuşumm

geldim kuşummmm

allahım yok böyle bir şey yaaa eşim şoke olacak ilter müzik dinliyor diyecek
pes diyorum vildancım hizxmette sınır yok diyorsun yani

bi bakış atsanda anlardık cnm
sırnaşık şey

yani sen haklısın cnm
olmuyor işte yaww ne var gözümüze sokacak sırnaşık şey
evet ne sokuyon gözüme allah büyük be vildanım elbet bizde birgün sevinecez bizi unutmaz yüce rabbim daha önce blkafaya söylediğim gibi bizim herşeyim çok kıymetli yumurtlıklarımız yurtalarımız adetimiz bebeğimizdahada kıymetli onar gibi hemen 2 ayda buluyoruz bizzz allahında bize lutfu böyle

ilterim sen sıkma canını tamammı sana yapılan bizede yapılmıştır biz bir dostuzzz gelsin karsısında beni bulurr
canım benim biliyorum sizler olmasanız 5 dk durmazdım zaten sırf sizin için burdayım ben

:teytey::teytey:bende oynarım nolcek :)
hihoyyyt oyna bacım oyna oynamayan kalmasın :teytey:
evet ne sokuyon gözüme allah büyük be vildanım elbet bizde birgün sevinecez bizi unutmaz yüce rabbim daha önce blkafaya söylediğim gibi bizim herşeyim çok kıymetli yumurtlıklarımız yurtalarımız adetimiz bebeğimizdahada kıymetli onar gibi hemen 2 ayda buluyoruz bizzz allahında bize lutfu böyle

canım benim biliyorum sizler olmasanız 5 dk durmazdım zaten sırf sizin için burdayım ben

herşeyden önce tabiki biz cnm
hiç olmayacak demiyoki dr lar
sırası var bizim sıra daha gelmedi kuyruk uzun napalım :roflol:

nolii burdaa :))
ne olsun parti yapıyoruz

sırnaşık şey

bi bakış atsanda anlardık cnm
sırnaşık şey
biliyorum anlardınzı canım benimde sen tam o ara çiğ köfteleri göknderdin gözlerim fal aşı oldu bakamadım kuzende o ne be dedi ne güzel görürnüyor felan karının canını çektirdin kızzz

:teytey::teytey:bende oynarım nolcek :)
oyna canım oyna bak konyalım çalıoyr

Back