E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
ivit mehmet efendi kahvesi canım..bebişide gördün köpüklerin arasındadelikafadulden
Evett bak fincanın sağ tarafındakaydirigubbakcemile3Minik kıvrılmış embriyo (cenin):roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ivit mehmet efendi kahvesi canım..bebişide gördün köpüklerin arasındadelikafadulden
saol canım sizler için hazırladım siz isteyin ben yine yaparımamniiiiiniinnn bayıldım ben bu pastaya becerikli arkadaşımŞeniz düşüncelim :1hug:öpüyorum ellerine sağlık görüşürüzvereliniortak
beyenilmezmi güzleim böyle bir parti bayıldım artık parti bitinceye kadar burdayım :dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2Canımm hoşgeldinnn opuyorumnanaktanBeğendiysenn ne mutluu bana ..Sizide burdaa görmekk çokk güzelllhihoyyytBebe düşüncesini bir kenara atıpp partii vermenin zamanı gelmiştiiikaydirigubbakcemile3,
:dance::dance::dance::dance::dance:
ayy cnaım sizler için hazırladım o pastayı ben ye yiyebildiğin kadar bitsin birdaha yaparım canlarım benimmgünaydın kızlar....
o en sonki yaş pasta ne güzel ya sanat harikası ...........
hani nerde kız ben göremedim ayyy embriyo yu bile göremiyorum yaaa kesin ben ondan hamile kalamıyorum mafoldumbenMiss gibi kahve kokusu geliyorr biryerdenndelikafaduldendelikafadulden
Pinkimm canım elelrine sağlıkk.Mehmet efendii kahvesii bu kokusundan anladımdelikafaduldensırnaşık şey
Gelinn falınızaaa bakımm:jeyyar:
Bardagın üzeerinde küçük bir embrıyo varrkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:Puhahah her zaman söylediğinn söz nan .kaydirigubbakcemile3nerdeee kaydirigubbakcemile3Benim fallarla,rüyalar çıksaydıı .Düzüne doğurmuştummm:roflol::roflol::roflol::roflol:gözlerime inanamıyorum yaaaaadelikafadulden
bu kahvenin üstünde resmen embriyo var:1shok:
balkafam hadi bi dahaki ay hamişsin sen:CüvCüv:
Canım bak arkadaşta gördüü .Fincanın sağ tarafına bakksırnaşık şeysırnaşık şeyKıvrılmıs embrıyonun kuyrugu bıle varkaydirigubbakcemile3saol canım sizler için hazırladım siz isteyin ben yine yaparım
beyenilmezmi güzleim böyle bir parti bayıldım artık parti bitinceye kadar burdayım :dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ayy cnaım sizler için hazırladım o pastayı ben ye yiyebildiğin kadar bitsin birdaha yaparım canlarım benimm
hani nerde kız ben göremedim ayyy embriyo yu bile göremiyorum yaaa kesin ben ondan hamile kalamıyorum mafoldumben
tamam kesin sen bu ay hamişkalacan canım cım ben de gördüm şimdi tabi sen okadar çok tarif edince anca görebildim ben benim adamın gönderdiklerinide görmiyorum sanırım ondan hamiş olamıyorum birde pko suçluyorum kör olunca böyle olur işte delikafadulden:roflol::roflol::roflol:Puhahah her zaman söylediğinn söz nan .kaydirigubbakcemile3nerdeee kaydirigubbakcemile3Benim fallarla,rüyalar çıksaydıı .Düzüne doğurmuştummm:roflol::roflol::roflol::roflol:
Canım bak arkadaşta gördüü .Fincanın sağ tarafına bakksırnaşık şeysırnaşık şeyKıvrılmıs embrıyonun kuyrugu bıle varkaydirigubbakcemile3
![]()
elim boş gelmedim haaa 2 dk da pastayı yaptım geldim ne becerikli kadınım ( ama beceremedim bir hamile kalmayı ayrı ) a.s.a.s.
tamam kesin sen bu ay hamişkalacan canım cım ben de gördüm şimdi tabi sen okadar çok tarif edince anca görebildim ben benim adamın gönderdiklerinide görmiyorum sanırım ondan hamiş olamıyorum birde pko suçluyorum kör olunca böyle olur işte delikafadulden
hemen yiyebilirsin canım bitsin ben yenisini yaparımmm sizeee afiyet olsunnağzımın suyu aktıcokacimcoook
çok güzel gözüküyocokacimcoook
aynen yaa allahımda bizi ayrıcalıklı yaratmış ne yapalım adetlerimiz başkalarının ki gibi değil kıymetli yumurtalarımız dahada değerli bebeklerimiz dunyanın en değerli şeyi çünki bunların hepsi bizde nadiren var nadir olan şey değerlidir demi amaCanım bende yıllardır eşimde kabahatii arıyordumm.AMA maleseff bendee seninn gibi PKOluyumm.Pkoluyuz yaa o yüzden kalamıyoruzz:roflol::roflol:
Olsun Pkolu olmakta bir ayrıcalıktırr:jeyyar::jeyyar:Allah vergisiii :jeyyar::jeyyar:
hemen yiyebilirsin canım bitsin ben yenisini yaparımmm sizeee afiyet olsunn
aynen yaa allahımda bizi ayrıcalıklı yaratmış ne yapalım adetlerimiz başkalarının ki gibi değil kıymetli yumurtalarımız dahada değerli bebeklerimiz dunyanın en değerli şeyi çünki bunların hepsi bizde nadiren var nadir olan şey değerlidir demi ama
bulunmaz hint kumaşı gibi hissediyorum kendimii :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:Puhahah her zaman söylediğinn söz nan .kaydirigubbakcemile3nerdeee kaydirigubbakcemile3Benim fallarla,rüyalar çıksaydıı .Düzüne doğurmuştummm:roflol::roflol::roflol::roflol:
Canım bak arkadaşta gördüü .Fincanın sağ tarafına bakksırnaşık şeysırnaşık şeyKıvrılmıs embrıyonun kuyrugu bıle varkaydirigubbakcemile3
öp öp ohh bu yaramaz akıllansın öle herkese asılmak neymiş görsünO azaman benden günah gitti.
Gell bakımm O yumuk yumuk pamuk yanaklarından öpücemmmmŞenizŞenizOhh bi dahaŞenizŞenizMızıldama bir dahakaydirigubbakcemile3Şeniz:roflol::roflol:
![]()
kızlar size yeni bir pasta yaptım afiyet olsun hadi başlayın yemeye
balsurat senle ben yemiyelim bizliyorsun bize yasak pko olmak böyle bir ayrıcalık sanırım delikafaduldendelikafadulden
sen istersinde ben yapmazmıyım canım benim nohutumla ikinzi isteyin hemen yaparım ben Şeniz Şeniz Şenizöp öp ohh bu yaramaz akıllansın öle herkese asılmak neymiş görsün
yaaaaaaaaaaaaaa bende istiyom
hoş geldin canımmm Şeniz gitme kız burda parti varr gel göbek atıyoruz bizzz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2selammmmmmmmmmmmm
şimdi geldim anneme gidiyorum selam vereyim dedim muccukssssssssssss