Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amniiiiiniinnn bayıldım ben bu pastaya becerikli arkadaşımŞeniz düşüncelim :1hug:öpüyorum ellerine sağlık görüşürüzvereliniortak
saol canım sizler için hazırladım siz isteyin ben yine yaparım

beyenilmezmi güzleim böyle bir parti bayıldım artık parti bitinceye kadar burdayım :dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar....
o en sonki yaş pasta ne güzel ya sanat harikası ...........
ayy cnaım sizler için hazırladım o pastayı ben ye yiyebildiğin kadar bitsin birdaha yaparım canlarım benimm

hani nerde kız ben göremedim ayyy embriyo yu bile göremiyorum yaaa kesin ben ondan hamile kalamıyorum mafoldumben

gözlerime inanamıyorum yaaaaadelikafadulden
bu kahvenin üstünde resmen embriyo var:1shok:
balkafam hadi bi dahaki ay hamişsin sen:CüvCüv:
:roflol::roflol::roflol:Puhahah her zaman söylediğinn söz nan .kaydirigubbakcemile3nerdeee kaydirigubbakcemile3Benim fallarla,rüyalar çıksaydıı .Düzüne doğurmuştummm:roflol::roflol::roflol::roflol:
Canım bak arkadaşta gördüü .Fincanın sağ tarafına bakksırnaşık şeysırnaşık şeyKıvrılmıs embrıyonun kuyrugu bıle varkaydirigubbakcemile3

tamam kesin sen bu ay hamişkalacan canım cım ben de gördüm şimdi tabi sen okadar çok tarif edince anca görebildim ben benim adamın gönderdiklerinide görmiyorum sanırım ondan hamiş olamıyorum birde pko suçluyorum kör olunca böyle olur işte delikafadulden

Canım bende yıllardır eşimde kabahatii arıyordumm.AMA maleseff bendee seninn gibi PKOluyumm.Pkoluyuz yaa o yüzden kalamıyoruzz:roflol::roflol:
Olsun Pkolu olmakta bir ayrıcalıktırr:jeyyar::jeyyar:Allah vergisiii :jeyyar::jeyyar:

Kurnazımm çok güzell görünüyorr masaaa elerıne sağlıkk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ağzımın suyu aktıcokacimcoook
çok güzel gözüküyocokacimcoook
hemen yiyebilirsin canım bitsin ben yenisini yaparımmm sizeee afiyet olsunn

aynen yaa allahımda bizi ayrıcalıklı yaratmış ne yapalım adetlerimiz başkalarının ki gibi değil kıymetli yumurtalarımız dahada değerli bebeklerimiz dunyanın en değerli şeyi çünki bunların hepsi bizde nadiren var nadir olan şey değerlidir demi ama
bulunmaz hint kumaşı gibi hissediyorum kendimii :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ama gerçektende öyleyizz.kaydirigubbakcemile3Geçenn kuzenimle ablama dedimkiii.Hamile kalamamakta bir ayrıcalıktırr.Gülüyorlarr banazemuszemuszemuszemus

kızlar size yeni bir pasta yaptım afiyet olsun hadi başlayın yemeye
balsurat senle ben yemiyelim bizliyorsun bize yasak pko olmak böyle bir ayrıcalık sanırım delikafaduldendelikafadulden

kuyrukmu puhahahahaaaa:roflol::roflol::roflol:

O azaman benden günah gitti.
Gell bakımm O yumuk yumuk pamuk yanaklarından öpücemmmmŞenizŞenizOhh bi dahaŞenizŞenizMızıldama bir dahakaydirigubbakcemile3Şeniz:roflol::roflol:
öp öp ohh bu yaramaz akıllansın öle herkese asılmak neymiş görsün

kızlar size yeni bir pasta yaptım afiyet olsun hadi başlayın yemeye
balsurat senle ben yemiyelim bizliyorsun bize yasak pko olmak böyle bir ayrıcalık sanırım delikafaduldendelikafadulden

yaaaaaaaaaaaaaa bende istiyom

:roflol::roflol::roflol::roflol:Kızlarr sizz kudurmaya devam edın ben azcıkk çıkıyom sonra gelirimzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Anammm türk kahvesi kesinlikle dayanamamdelikafadulden
Bir fincan alabilirmiyim şekersiz yanınada o güzelim pastadan bir kibrit kutusu kadar olsun:roflol:

Huuuuu nerdesiniz hatunlar....

Parti bittimi yoksam....

Adet olmadım hala yaww..Bu ay olsun diye bekliyoz iğneye başlayacam,gelmiyo delüüüüü.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…