Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dans.gif
danskder.gif
balerina.gif
danskder.gif
balerina.gif

bende oynarım o haldee hayyydeeeeeeee yuppiiiiiiiiiiiii

Ooooo herkez maşallah ne güzel dans ediyormuş böyle yaw k.k hatunlarıopuyorumnanaktan
Balımmm ama bana revamıdır bunca yemek hee benim gibi diyette olan birine:dilcikar:
Az yiyin azzz sonra benim gibi şişecekisniz mazallahkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2hihoyyytsositososito

balkafam nan uyanamdınmı kaydirigubbakcemile cicişim kalkta bak bakam bana akşamki dediğini yaptım:1rolleyes:

:dance::dance: oohhhhhh haydi dansa kızlar sabah sporu hemidezemuszemus hihoyyythihoyyyt

hihoyyyt günaydın kızlare partiye bende geldimmm azıcıkta ben oynuyayım hihoyyyt

balkafa nan sen ne güzel düşünmüşsün bu partiyi bizim gibilerede anca böyle bir parti yakışırdı be harika olmuş burası çok sevdim sırnaşık şey

parti tam gaz devam ediyo anlaşılan
ve 1 ay öbür kırmızı karta kadarda sürerse bilmem artıkın

hihoyyyt günaydın kızlare partiye bende geldimmm azıcıkta ben oynuyayım hihoyyyt

canım hoşgeldin alkisalkisalkis :teytey:

selam kızlar hoşgeldiniz sahibi gibi çılgın topiğimize sizi görmek çok güzel öpüldünüz tarafımdan ev sahibi kalkamaadı henüs ben karşılıyorum konukları hadi hep beraber oynuyak:dance::dance::dance::dance:

parti tam gaz devam ediyo anlaşılan
ve 1 ay öbür kırmızı karta kadarda sürerse bilmem artıkın

canım semişim nasılsın tatlişim balım gelir şimcik öğreniris nezaman kadar devam eder şimdi tadını çıkaralım dimi:dance::dance::dance:

birnurelektrikpasta.jpg

elim boş gelmedim haaa 2 dk da pastayı yaptım geldim ne becerikli kadınım ( ama beceremedim bir hamile kalmayı ayrı ) a.s.a.s.

Son düzenleme:
selam kızlar hoşgeldiniz sahibi gibi çılgın topiğimize sizi görmek çok güzel öpüldünüz tarafımdan ev sahibi kalkamaadı henüs ben karşılıyorum konukları hadi hep beraber oynuyak:dance::dance::dance::dance:
hoş bulduk canım
varsın kalkmasın ev sahibemiz parti düzenlemiş ya bize önemli olan oooo a.s.

parti çok güzel ama benimde işlerim çok sonra yine gelirim
öptüm hepinizi balsurat tşkler parti için canımmm

birnurelektrikpasta.jpg

elim boş gelmedim haaa 2 dk da pastayı yaptım geldim ne becerikli kadınım ( ama beceremedim bir hamile kalmayı ayrı ) a.s.a.s.

amniiiiiniinnn bayıldım ben bu pastaya becerikli arkadaşımŞeniz düşüncelim :1hug:öpüyorum ellerine sağlık görüşürüzvereliniortak

balııım gel pasta yiyelim hadi heyecanın basılır koş koşşkaydirigubbakcemile

Back