Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burdayım ama gideceğim valizim ortada ben oturuyorum allahım kaydirigubbakcemile3

Ceylanımm ceylan gözlüm fıstıgımm benimmm buluşma fotograflarına baktımmm..çokk tatlısıınnnnn:dance:

Gönülüm neden afrasif ruh hali oldun kızz ne oldu kim ne yaptı sana bakim :)))))

OHHH yandan nasıl kıvırıyorum kızlarr..Bacaklarım nasıl.Elbise örtü bıyıklar falan:roflol::roflol:

noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben geldimm zemuszemus

ballodddd kafam minnossss kafammm bende geldimm gene partide bu kız yahu:))) muhahahha örümcekten korkmus ohhhh oldu sana :))) hep senmi bizi korkutcan kocana aferimmmdelikafaduldenhaaa birde ben senin ilk tanısytıgın üyenmiyim muhahahhaha sen harbi tam k k ya adapte olmussun sanki senin siten desene kız ilk tanıstıgım arkadasımm ay amma güldüm ha lülülülülülü

:umursamaz:lmaz:Elgomm kızıyorum ama gülecek birşey yok ortada ama:umursamaz:Ne benim sitesii delimisinnn:umursamaz:

bal canım özür dilerim senin siten derken beni yanlıs anladın yada neyse ben özürümü diliyeyimde ayrıca ne olmus ki senin siten olsun azmı emek veriyosun bu na neden kızdın anlamadım ben burasının parti oldugunu sandım yani espri falan yapabilecegimizi ciddi bir yerse bir daha konusmicam merak etme ben birbirimize espri falan yapıp burada stres atacagımızı düsünmüstüm yanılmısım bir daha yazmam

agresifim agresif,dokunma bana bal yakarım..kaydirigubbakcemile3

bal olum ne güzel bıyıkların var öle...zemuszemus
la paranmı yok gidesin bi sir agda yaptırasın..

ama kızıyorum ha az önce burdaydınız nere gittiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…