E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #4.521
kIZLAR YARIN kzamıkçık aşısı olucam .Fakat 1 ay korunun diyor nette yaaaa.Zaten senelerdir hamile kalamıyorum 1 ayda korunursam iyice dinazorlaşIcam:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa nurcancım hoşgeldin bilmezmiyiz seni kardeşinde senden çok bahsetti
hoşgeldin aramıza bebem nurcanım..
nurcanım aramıza hoşgeldiiin kuşumopuyorumnanaktan
nurcan07 yedii aramıza hoşgeldinn:dance:demek nuranım ikiz kardeşisin harikaaa bu:dance:
Nuran kızzz partinin kapısındaki erkekleri senmi taktın peşine bakimm dün akşam gördüm :roflol:
Elgommm delümm benimmm kızlar elgom benim k.kda ilk tanıştımm üye oluyorrrrrrrrr:dance::dance::dance:balkafam dinozorlaşcakmıssss muhahahahahhah seni delüm seniiiii:)))))))))))
balım niye aşı oluyon bakim?
:roflol: :roflol: :roflol:
Ödüm koptu yaaa:roflol:Eşim az önce tv bak örümcek var dedi.Kafamı çevirmemle yerimden sıçradımdelikafaduldenkocaman örümcek tarantulaaadelikafaduldenMeğersem reklammış :çok üzgünüm:Eşimde güldü banakaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
selam ben geldüm balummmmmm
naber tatlım özledim seniŞeniz
AYmesim canım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
Bugün sabo seni merak ediyorduu gelmedi bu kız bugün siteye diye.Seni konuştukkk:asigim:Bende özledim seniiŞeniz
hoşbulduk canım bende beni kimse merak etmemiş diye üzülüyodum
neyseki sabom var şaka bi yana haber veremedim izne ayrıldım gelemedimde bi türlü
çok özledim sizi ya hayatımda koca bi yer kaplıyomuşunuz meğer
boşluğa düşmüş gibi oldumopuyorumnanaktan
Kaç gün izinlisin canımm ohh bir güzell tatil yapp.kaydirigubbakcemile5Hepimiz bir bütün oldun bakma ben topiğe gelemiyorum erkek infert.. haber alamıyorum sizden kızlardan alıyorum msnden haberlerınızışakkıdı
1 hafta tatlım 3 günü bitti bile tatil dediğin hemen geçiyo valla hiçbişey anlamıyorum okadar özeniyorumki ev hanımı olmaya ondanmıdır nedendir doyamıyorum evde kalmaya hemen geçiyo zaman. Gelemediğini daha doğrusunu gelmediğini biliyorum canım bu durumdan pek memnun değilim ama senin kararınada saygı duyuyorum ben çok msn açamıyorum işyerinde yasak ama benide ekle istersen ordan haberleşiriz burda görüşemediğimiz zaman:1hug:
Tamam ben kızlardan alırım senin adresinii canım eklerimm.Bakarsın sağım solum belli olmazz uğrarım arada o topiğe ama inan aklım sizde ama içimden hiç gelmiyorrrr![]()