Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kIZLAR YARIN kzamıkçık aşısı olucam .Fakat 1 ay korunun diyor nette yaaaa.Zaten senelerdir hamile kalamıyorum 1 ayda korunursam iyice dinazorlaşIcam:roflol:

balkafam dinozorlaşcakmıssss muhahahahahhah seni delüm seniiiii:)))))))))))

aa nurcancım hoşgeldin bilmezmiyiz seni kardeşinde senden çok bahsetti

hoşgeldin aramıza bebem nurcanım..

nurcanım aramıza hoşgeldiiin kuşumopuyorumnanaktan

nurcan07 yedii aramıza hoşgeldinn:dance:demek nuranım ikiz kardeşisin harikaaa bu:dance:
Nuran kızzz partinin kapısındaki erkekleri senmi taktın peşine bakimm dün akşam gördüm :roflol:

hepinize teşekkür ederim
hoşbuldummmmmmmŞenizŞeniz

balkafam dinozorlaşcakmıssss muhahahahahhah seni delüm seniiiii:)))))))))))
Elgommm delümm benimmm kızlar elgom benim k.kda ilk tanıştımm üye oluyorrrrrrrrr:dance::dance::dance:
balım niye aşı oluyon bakim?

Gönülüm ne biliyim yaaa bir bu eksikti yaaa iğnelerden kurtulumıyorum.Sağlık bakanlığının başlattığı 18-35 yaş arası kadınlara aşı kampanyası başlamış.Aradılar bugün sağlık ocağından kızamıkçık içinmiş.laelaelaelaelae

:roflol: :roflol: :roflol:

Ödüm koptu yaaa:roflol:Eşim az önce tv bak örümcek var dedi.Kafamı çevirmemle yerimden sıçradımdelikafaduldenkocaman örümcek tarantulaaadelikafaduldenMeğersem reklammış :çok üzgünüm:Eşimde güldü banakaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

Başka bir topikte okudum kıza sağlık ocağında doktor 3 ay koruncaksın demiş aşıdan sonra.Çüşşşşşş 3 yıl korunalım bariii:roflol:çokk biliyor o salak doktorlülülülülülüEn iyisi yarın kendi doktorumu aramakşakkıdı

:roflol: :roflol: :roflol:

selam ben geldüm balummmmmm
naber tatlım özledim seniŞeniz

AYmesim canım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

Bugün sabo seni merak ediyorduu gelmedi bu kız bugün siteye diye.Seni konuştukkk:asigim:Bende özledim seniiŞeniz

cannım balsuratım insallah bidahaki partiyi hamilelik haberine kutların sonra ay ay büyümesine sonrada dogumuna sonrada dogum günlerine insallah ... allah kucagımızı boş bırakmasın opuyorumnanaktan

AYmesim canım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

Bugün sabo seni merak ediyorduu gelmedi bu kız bugün siteye diye.Seni konuştukkk:asigim:Bende özledim seniiŞeniz

hoşbulduk canım bende beni kimse merak etmemiş diye üzülüyodum
neyseki sabom var şaka bi yana haber veremedim izne ayrıldım gelemedimde bi türlü
çok özledim sizi ya hayatımda koca bi yer kaplıyomuşunuz meğer
boşluğa düşmüş gibi oldumopuyorumnanaktan

Kaç gün izinlisin canımm ohh bir güzell tatil yapp.kaydirigubbakcemile5Hepimiz bir bütün oldun bakma ben topiğe gelemiyorum erkek infert.. haber alamıyorum sizden kızlardan alıyorum msnden haberlerınızışakkıdı

1 hafta tatlım 3 günü bitti bile tatil dediğin hemen geçiyo valla hiçbişey anlamıyorum okadar özeniyorumki ev hanımı olmaya ondanmıdır nedendir doyamıyorum evde kalmaya hemen geçiyo zaman. Gelemediğini daha doğrusunu gelmediğini biliyorum canım bu durumdan pek memnun değilim ama senin kararınada saygı duyuyorum ben çok msn açamıyorum işyerinde yasak ama benide ekle istersen ordan haberleşiriz burda görüşemediğimiz zaman:1hug:

Tamam ben kızlardan alırım senin adresinii canım eklerimm.Bakarsın sağım solum belli olmazz uğrarım arada o topiğe ama inan aklım sizde ama içimden hiç gelmiyorrrr

Tamam ben kızlardan alırım senin adresinii canım eklerimm.Bakarsın sağım solum belli olmazz uğrarım arada o topiğe ama inan aklım sizde ama içimden hiç gelmiyorrrr

ok canım ekle beni
uğra tabiki emin olki o topikte çok aranıyosunŞeniz

AYmesim Kendine iyi bak ben azcık çıkıyorum eşime vericem pcyiii..Allaha emanet oll iyicee dinlennnn .öpüyorum seniiia.s.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…