Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydıııınnn
gününüz dünden güzel olsun...
bunlar size
![]()
bal canım özür dilerim senin siten derken beni yanlıs anladın yada neyse ben özürümü diliyeyimde ayrıca ne olmus ki senin siten olsun azmı emek veriyosun bu na neden kızdın anlamadım ben burasının parti oldugunu sandım yani espri falan yapabilecegimizi ciddi bir yerse bir daha konusmicam merak etme ben birbirimize espri falan yapıp burada stres atacagımızı düsünmüstüm yanılmısım bir daha yazmam
kaydirigubbakcemile3gönülüm pala bıyık demi:jeyyar:Bugün yaparım evde ağdayıkaydirigubbakcemile3bal olum ne güzel bıyıkların var öle...zemuszemus
la paranmı yok gidesin bi sir agda yaptırasın..
:kedi: :kedi: Gönülüm eşim çağırdı kapat artık dedi sabah kalkamıyorsun dedii bende çıkmıştım:kedi:ama kızıyorum ha az önce burdaydınız nere gittiniz...
kaydirigubbakcemile3gönülüm pala bıyık demi:jeyyar:Bugün yaparım evde ağdayıkaydirigubbakcemile3
:kedi: :kedi: Gönülüm eşim çağırdı kapat artık dedi sabah kalkamıyorsun dedii bende çıkmıştım:kedi:
[
Heram,nuranım,selectedm,,jazmin hepinizee Günaydınn Hayırlı günler diliyorummm
a.s. hihoyyyta.s. hihoyyyt a.s.
Günaydın tatlım tekrardan... a.s.
Nasılsın?
Allaha şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsınn:asigim:Sendemi bebişş isteyenlerdenmisinkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3gönülüm pala bıyık demi:jeyyar:Bugün yaparım evde ağdayıkaydirigubbakcemile3
:kedi: :kedi: Gönülüm eşim çağırdı kapat artık dedi sabah kalkamıyorsun dedii bende çıkmıştım:kedi:
[
Heram,nuranım,selectedm,,jazmin hepinizee Günaydınn Hayırlı günler diliyorummm
a.s. hihoyyyta.s. hihoyyyt a.s.
Ben de iyiyim tatlımcım.zemuszemus
Evet bende istiyorum;ama seneye bu zamanlar inşallah.Çünkü başımdan bir boş gebelik geçti canım benim ve şuan için korkuyorum.Hem biraz daha kendimizi toparlayalım diye konuştuk kocişle...
Sen de istiyorsun değil mi canımcım..
eVET Kendini ne zaman hazır hissediyorsun o zaman yeniden başlarsın çalışmalara:smiley-cool:Hayırlısı ile sağlıklı bir gebelik olur inşallahh:Saruboceq:
Evet bende 2.5 yıldır bekliyorum kaydirigubbakcemile3
ballodddd kafam minnossss kafammm bende geldimm gene partide bu kız yahu:))) muhahahha örümcekten korkmus ohhhh oldu sana :))) hep senmi bizi korkutcan kocana aferimmmdelikafaduldenhaaa birde ben senin ilk tanısytıgın üyenmiyim muhahahhaha sen harbi tam k k ya adapte olmussun sanki senin siten desene kız ilk tanıstıgım arkadasımm ay amma güldüm ha lülülülülülü