- Konu Sahibi EU3
-
:roflol: :roflol: :roflol:elimizde bu vardı bunu bulabildik :roflol: :roflol: zaten iki bardak yıkadı sonra vınladı ihale bana kaldı :roflol:
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilebenim eccük işim varda :roflol: kaydirigubbakcemile
VİLDAN hoşgeldin canım :sm_cool:
ohhhhhhhhhhhh anca yeter biz suanda biliyorsun kalabaligiz
hosgeldin canim yeni acildi zaten hep gel senopuyorumnanaktan
laaa bal hayırlı olsun topiğin.bende bi kısır döngü olarak geldim..hemde 6 yıldırzemuszemus kaydirigubbakcemile2 delikafadulden alkisalkisalkis
bende geldimmmmmmmm
hah bi sen eksiktin hoşgeldin sende kızgardaşşşmafoldumben:1hug:
kızlarr naptınız sız bakemmmm
sıgara altı olmus burasııı..
dumandan ıcerı gırılmıyordelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
asım bakkla nıye gonderdın cocukları
sabo sen ıcme dıye yaptı yoksam anhatar felan yokkk bende serbestt herkes ıcer cıgara bolumde
hem sen ıcmeşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
sabo kocısınde cok yakısylıymıssslülülülülülülülülülülülü
gercı asının kelkafalı kocıs daha ııyı amalülülülülülülülülülülülü
Yabanumm gelmişş gell canımmŞenizHoşgeldinnnnbuyrunnnnnnnnnooo 6 yıll sabitlenirr kalır durduğu erde inşşalahhhhhhalkisalkisalkisalkisalkisalkislaaa bal hayırlı olsun topiğin.bende bi kısır döngü olarak geldim..hemde 6 yıldırzemuszemus kaydirigubbakcemile2 delikafadulden alkisalkisalkis
delikafaduldenHoşgeldınnnn rufeldee naberrr nasılsınn:jeyyar:kaydirigubbakcemile5bende geldimmmmmmmm
Ulaa sana Koliylee sigara getirdimmm.1 Kutuda yanında çakmak hediyeliii:roflol:bu kocakafali gacular bana cigara vermedi
bende cocuklara aldiriverdim oh mis gibi
icsin benimkilerde bisey olmaz teyzesi analarina ceksinlerrrrrrrr
Yabanumm gelmişş gell canımmŞenizHoşgeldinnnnbuyrunnnnnnnnnO 6 yıll sabitlenirr kalır durduğu erde inşşalahhhhhhalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kızz senin kaynanayıdaaa getirseydinnn yaaa..Bir ilaçlı gazoz içirsekdik onada aklı başna gelseydiiiklava: klava:
delikafaduldenHoşgeldınnnn rufeldee naberrr nasılsınn:jeyyar:bende geldimmkaydirigubbakcemile5
Ulaa sana Koliylee sigara getirdimmm.1 Kutuda yanında çakmak hediyeliii:roflol:
Hoppp dedikkksüprizzzzzseninn yumoşlarınn bebişş olcak onlarr:mymekakadar sigara yeter sana:mymeka:
kızlarr naptınız sız bakemmmm
sıgara altı olmus burasııı..
dumandan ıcerı gırılmıyordelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
asım bakkla nıye gonderdın cocukları
sabo sen ıcme dıye yaptı yoksam anhatar felan yokkk bende serbestt herkes ıcer cıgara bolumde
hem sen ıcmeşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
sabo kocısınde cok yakısylıymıssslülülülülülülülülülülülü
gercı asının kelkafalı kocıs daha ııyı amalülülülülülülülülülülülü
bende iyiyim canım bebiş yok bebiş odası oyununu oynuyorumkafamçokkarıştı
slm kızlar bende geldım burdayım .........
klomene son ilaçsız bebek istiyoruz biz..
:1rolleyes:hehehe oYUNmuu oynuyonn en iyisi canımm iyi geliyorr insanaa..gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Ama bebişsizdee bizz iyiyizz demiii.Allaha şükür sağlık olsun bebe boşşalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?