Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
25i9hua.jpg

klomene son ilaçsız bebek istiyoruz biz..

:roflol: alkisalkisalkis

kızlarr naptınız sız bakemmmm
sıgara altı olmus burasııı..
dumandan ıcerı gırılmıyordelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

asım bakkla nıye gonderdın cocukları
sabo sen ıcme dıye yaptı yoksam anhatar felan yokkk bende serbestt herkes ıcer cıgara bolumde
hem sen ıcmeşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

sabo kocısınde cok yakısylıymıssslülülülülülülülülülülülü
gercı asının kelkafalı kocıs daha ııyı amalülülülülülülülülülülülü
Nan rapu negüzel kandırmıştım cigara yok anahtar rapuda diye :mymeka: niye açığa çıkarıyon:mymeka: :delphin: :delphin: :delphin:

PıNKıMM :)) naber canım nasılsın bakalım

Son düzenleme:
Ayy ben ızmır buluŞmasına gıdyoum yaa Çok heycanlıyım oleyoleyyyy

offffffffffffff yine ıssızlaştı burası bende gittim herkese ii geceler

25i9hua.jpg

klomene son ilaçsız bebek istiyoruz biz..
Tulıynnn bu limonuu nerden buldunnn:roflol::roflol:
Çokk komikk olmuşş yaakaydirigubbakcemile3

Limon erittirsin ilaçları ohhhhh ..Miğdemizde eriyeceklerineekaydirigubbakcemile3Limon sizi çok tatlı birşeyle eriticeksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

e bu muhabbete bı atıştırmalık gider kızlar ......

cikolata.jpg
yeni gelenler buyursun ..
cokacimcoookcokacimcoookdelikafaduldenKızlarrr çikolatalarr için teşekkürlerr.Almışsınızz zahmet olmuş sizealkisalkisalkisKesenize berekett :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
naber rufeyde
bi bakmaya geldim insan dalıyo kk ya bidaha çıkamıyo :)

tatlişim benim nerelerdesin kocişinlemi ilgileniyon bakiim heee:1hug:
opuyorumnanaktanPinkmm benimm nasılsınnopuyorumnanaktan
Akşam kocişş partiye yollamadıı benii.Aldı pc elimdennaniknaniknaniknanik

Ayy ben İzmİr buluŞmasına gıdyoum yaa Çok heycanlıyım oleyoleyyyy
Ohhh ne güzellhihoyyythihoyyyt İzmir buluşmaları harika oluyorr...İyiii eğlencelerrr canımmm..Ohh hihoyyythihoyyyt

bal kafa insan bi çığırır dimi:mymeka:

Cemremm :kedi:Vurmaa :asigim:seslerimizi duymuşsundrr sandımm:asigim:
HoşgeldiinnnnŞeniz
Kendimi nasıl affettricem şimdii :sinifsinif:
Cemrem 1 tabak Kısırr ,tremusu tatlımızdan ve kanepe hazırladım sana ..Afiyett olsunnn:1rolleyes:
Sonraadaa gell azcıkkk göbüşş sallayalımm senlee:dance::dance::dance::dance:

sendemi geldin ggııı hoşgeldin sensiz olmazdelikafadulden:içelim:dı zati
hoş bulduk canım hee heee bende geldim.opuyorumnanaktan
Yabanumm gelmişş gell canımmŞenizHoşgeldinnnnbuyrunnnnnnnnnooo 6 yıll sabitlenirr kalır durduğu erde inşşalahhhhhhalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kızz senin kaynanayıdaaa getirseydinnn yaaa..Bir ilaçlı gazoz içirsekdik onada aklı başna gelseydiii:oklava::oklava:

delikafaduldenHoşgeldınnnn rufeldee naberrr nasılsınn:jeyyar:kaydirigubbakcemile5

Ulaa sana Koliylee sigara getirdimmm.1 Kutuda yanında çakmak hediyeliii:roflol:
Hoppp dedikkksüprizzzzzseninn yumoşlarınn bebişş olcak :mymeka:o kadar sigara yeter sana:mymeka:

hoş bulduk balımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3.anam değil gazoz ne içirsen aklı başına gelmez.karının sorunu benle durmadam laf sokuyor işte..:oklava: :mymeka:

bu nasıl parti yaavv yokmu çay demleyennnn mafoldumben
:jeyyar::jeyyar:Hemşerimm gellll :)çaykurdannn tazeee çay aldımm sabahh semaverleee demledimmm ..Buyurrr canımm:içelim:Ohhh keyiff yapalımm..Sigara alırmısın:delphin:kaydirigubbakcemile3

hoş bulduk canım hee heee bende geldim.opuyorumnanaktan

hoş bulduk balımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3.anam değil gazoz ne içirsen aklı başına gelmez.karının sorunu benle durmadam laf sokuyor işte..:oklava: :mymeka:

:oklava::oklava:Uyuzzz otur oturdugun yerdee .Ne istiyosunn sen yabanumuzdann:oklava:Allahtan korkmuyonmu nan:oklava:Sana ceza verelimde aklın başşına gelsinn
kaynana_05022008.090225.jpg

bakın kayısda ikram ettim size.bu kadar tesedüfte olmaz ha.arasam bulmazdım şimdi farkettim kayısıda var..

Back