Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhh mis gibi kahvaltıya bakkkk... dokunmayın önce ben bi yiyem açlıktan ölüommmmlaelaelaelaelae

a7ec6666b44e23f1d42786c3b37f2400.jpg

buyur pinkimcokacimcoook

amaniiinnnn çok acıktımdı zatiii nasıda bildin yabanıımmm

gel beraber edelim bu cicileri ham yapalımmcokacimcoook

allah razı olsun bacımm ellerne sağlık mis gibi hepsii zemuszemus
puaçanı tarifini verirmisinn kaydirigubbakcemile2

bak şimdi googleyi aç orada resmi var.işte bu kadar:roflol::roflol:kolay gelsin..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3(kendim yapsam feda olsun)opuyorumnanaktan

Pinkimmm acıkmıştın zatennnn hadii hemen oturalımm yabanumun ellerine sağlıkk Şeniz bize kahvaltıı hazırlamışşş.Kızlar gelen gelsinn yoksa herşeyii silip süpürcezz:roflol::roflol::roflol:

amaniiinnnn çok acıktımdı zatiii nasıda bildin yabanıımmm

gel beraber edelim bu cicileri ham yapalımmcokacimcoook

hayt huytttt önce ben geldim sıranı bekle cicimmm :umursamaz:
ya çeksene elini puaçalarımdannnnnnnnnnnnnnnnn:kızgın:
çayına tuz atacam görürsün sen kötükedihüso naniknanik

Laz kızııı çaya tuz hasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Ula herkeze yetecek kadar varr.Çokmuu acıktınn paçiii:roflol:

Pinkimm o bulgurluu tatlılarıııı çöpee att.Piss şeytannn bir daha senin işine karışsın o görür o kocakafa:oklava:kötükedihüso

Nicikinin altındaki yazıyı yeni gördüm..sırnaşık şeysırnaşık şeyRize merkezz kopsunn herkezzzalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Pinkimm dünn akşammm bizim için yapmışş bu tatlıyıı Kızlarrrr..Ben ikramm edeyimm sizeebuyrunnnnnnnnn..Harikaa görünüyorr ellerinee sağlıkk pinkimm.:jeyyar:

Pinkimm dünn akşammm bizim için yapmışş bu tatlıyıı Kızlarrrr..Ben ikramm edeyimm sizeebuyrunnnnnnnnn..Harikaa görünüyorr ellerinee sağlıkk pinkimm.:jeyyar:

harika tabii süper hemde :jeyyar:bak ben yedim bile şakkıdıellerime sağlık valla hadi kızlar durmayın yiyin buyrun efendim:roflol:

harika tabii süper hemde :jeyyar:bak ben yedim bile şakkıdıellerime sağlık valla hadi kızlar durmayın yiyin buyrun efendim:roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyİçinde ne oldugunu anlıcaklarmı bakalım.Anladın sen onu:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

içinde yumurta ,şeker, dövülmüş damlasakızı ,irmik pardon bulgur,un kabartma tozu var cınım:roflol:

Back