Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
verin pastami
iyide saatmi dediniz yafuusositososito

ben ciktim siz basladinizzzz
delikafadulden
cigara varmi cigaraaaa:delphin::delphin::delphin:
cigarada vardı ama rapunzelin dolabında o :delphin:
anahtarıda beraberinde götürdü hehe
onu bekleyecen çare yok
sırnaşık şey

images

al nan balkafa
sana kuru kafa pastasi yakisir bensiz parti icin
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

asi sen geri sayfalarda fazla dolanma bence lülülülülülü sırnaşık şey ben kaçayım en iyiisi kaydirigubbakcemile :roflol:

SABOO allah iyiliği versinn...Asiden izin aldınmıı.Bizim delü kudurmasın sonra bütün bulaşıkları kocişee yıkattınız diyesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Adama bak iki büklümm olmuşş ayıp değilmii adama ne kakaladın bulaşıklarııı..Bir sürü kadın varkenn adamlar bulaşıkk yıkıyorr..sırnaşık şeysırnaşık şey
Amann ohh iyi olsunn onlara yıkasınlarrr...İlaçtı,tedaviydii,acıydı herşeyi biz çekelimsırnaşık şeyOnlarr ohhh bize bakmasınıı bilsinler ancasırnaşık şey.ŞİMDİDE biz onlara bakıcazzz:roflol:Bakalım uzaktan bakmakk nasıl oluyormuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

abi yakisikli bi herif yokmuydu bu kim nan kel mel
herif gormesin benim ben bunami benziyom der
yoksa yikardi kacirdiniz herifisositososito

bende geldimm
geç buldum bu topiği benide alın aranıza 19 aydırda ben uğraşıyorum bebiş için :kedi:

79004file003ha0.jpg

sabirsiz kiz senin kocis degilmi partiden sonra temizlik hiii iyi bari

abi yakisikli bi herif yokmuydu bu kim nan kel mel
herif gormesin benim ben bunami benziyom der
yoksa yikardi kacirdiniz herifisositososito
:roflol: :roflol: :roflol:elimizde bu vardı bunu bulabildik :roflol: :roflol: zaten iki bardak yıkadı sonra vınladı ihale bana kaldı :roflol:
buraya gel sen kacmaaaaaaaa:olmaz::mymeka::olmaz::mymeka::mymeka:
benim herife bulasik haaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilebenim eccük işim varda :roflol: kaydirigubbakcemile
VİLDAN hoşgeldin canım :sm_cool:

4903.jpg

HEPİCİĞİ SENİN NAN buyrunnnnnnnnn :asigim:

ohhhhhhhhhhhh anca yeter biz suanda biliyorsun kalabaligiz

bende geldimm
geç buldum bu topiği benide alın aranıza 19 aydırda ben uğraşıyorum bebiş için :kedi:

hosgeldin canim yeni acildi zaten hep gel senopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol:elimizde bu vardı bunu bulabildik :roflol: :roflol: zaten iki bardak yıkadı sonra vınladı ihale bana kaldı :roflol:
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilebenim eccük işim varda :roflol: kaydirigubbakcemile
VİLDAN hoşgeldin canım :sm_cool:

is mis dinlemem kocan yapiyor iste:olmaz:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
hihoyyythihoyyythihoyyyt
eccukde ben oynayim

balsuratım benim yeni topiğin hayırlı olsun.bende uğrayıp bişeyler yazayım dedim.sonra uğrayıpda bi bakmadı deme.benim burda yerim yok malesef.biliyosun.ama hepinize başta sen olmak üzre rabbim tez vakitte meleklerinizi yollamasını dilerim.inşallah hepinizin yüzü güler yakında tek tek.:Saruboceq: a.s.
hihoyyythihoyyytHoşgeldınn fundişimmm opuyorumnanaktanfıstıgımmm güzell hamişimmmopuyorumnanaktanAmşnn canım ınsallhh.ama nereye gidiyonn iki karşılıklıı attırsaydıkk şöyleeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
balım delürdün eyice sen haaaaa...
kısırı ne zamandır istiyordum zaten yaptırcan sonunda yanii..
inş son ayı olur bebek isteyen herkesin.. hepimizin..
temmuza herkes hamile kalır inş..
delikafaduldenTulıynn gelmişşş opuyorumnanaktanewet iyice delirdim :roflol:
nan bensiz partimi yaptiniz koca kafalar sizi
bittimi pasta hiiii
:kızgın::mymeka:
Allah seni güldürdün beni delüüü Koca kafalarızz haa:roflol::roflol:sabo kocakafalı olduk:roflol:Ulaa dün demedimmi ben yapıcamm diyeee :jeyyar:hoşgeldınnn dur sana bir gazoz verimm iyi gelirr:jeyyar:

ya ben oynama stiyim kısır istiyimmm :kedi:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:sm_cool: :sm_cool:
:sm_cool:
:dance::dance::dance::dance::dance:Bendee geldimmm delülerr
ben cikmisim siz parti vermisiniz olurmu bu bana yapilirmi yaaaa:olmaz::umursamaz:
Amaa ben topikee link koydumm görmedın herhall.Gell barışalımmkaydirigubbakcemile5vereliniortak:jeyyar:Sigara aldım şimdi bakkaldan hadiiii ama:jeyyar:
images

al nan balkafa
sana kuru kafa pastasi yakisir bensiz parti icin
kaydirigubbakcemile3

verin pastami
iyide saatmi dediniz yafuusositososito

ben ciktim siz basladinizzzz
delikafadulden
cigara varmi cigaraaaa:delphin::delphin::delphin:

naniknaniknaniknaniknaniknanikAsimm bir karton kutusu aldımm şimdi sana yeter demiii:asigim:

hihoyyythihoyyytHoşgeldınn fundişimmm opuyorumnanaktanfıstıgımmm güzell hamişimmmopuyorumnanaktanAmşnn canım ınsallhh.ama nereye gidiyonn iki karşılıklıı attırsaydıkk şöyleeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

delikafaduldenTulıynn gelmişşş opuyorumnanaktanewet iyice delirdim :roflol:

Allah seni güldürdün beni delüüü Koca kafalarızz haa:roflol::roflol:sabo kocakafalı olduk:roflol:Ulaa dün demedimmi ben yapıcamm diyeee :jeyyar:hoşgeldınnn dur sana bir gazoz verimm iyi gelirr:jeyyar:

ver anam ver hararet yaptim
kostum geldim ben cok heyecanlandim hiiiiiiiiiiiiii tirledimmmmkafamçokkarıştı

Ulann KAFAlardan gidiyozz KOCA kafa,kuru kafa ,balkafa :roflol::roflol:

ula Allah sizi napmasın koptum resmen ya :roflol: :roflol: :roflol:
gece gelürüm belki ama şimdi çıkmam lazım yemek hazırlıcam delikafadulden delikafadulden
ee kocişe yerleri sildirdinz adamcaz yorulmuş mafoldumben :sm_cool:
gelicem
:jeyyar:

Back