Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr naptınız sız bakemmmm
sıgara altı olmus burasııı..
dumandan ıcerı gırılmıyordelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

asım bakkla nıye gonderdın cocukları
sabo sen ıcme dıye yaptı yoksam anhatar felan yokkk bende serbestt herkes ıcer cıgara bolumde
hem sen ıcmeşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

sabo kocısınde cok yakısylıymıssslülülülülülülülülülülülü
gercı asının kelkafalı kocıs daha ııyı amalülülülülülülülülülülülü

:roflol: :roflol: :roflol:elimizde bu vardı bunu bulabildik :roflol: :roflol: zaten iki bardak yıkadı sonra vınladı ihale bana kaldı :roflol:
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilebenim eccük işim varda :roflol: kaydirigubbakcemile
VİLDAN hoşgeldin canım :sm_cool:

ohhhhhhhhhhhh anca yeter biz suanda biliyorsun kalabaligiz

hosgeldin canim yeni acildi zaten hep gel senopuyorumnanaktan

sAolun kızlar kaydirigubbakcemile5 hoşbuldum buyrunnnnnnnnn

laaa bal hayırlı olsun topiğin.bende bi kısır döngü olarak geldim..hemde 6 yıldırzemuszemus kaydirigubbakcemile2 delikafadulden alkisalkisalkis

sabo sen ıcme dıye yaptı yoksam anhatar felan yokkk bende serbestt herkes ıcer cıgara bolumde

bu kocakafali gacular bana cigara vermedi
bende cocuklara aldiriverdim oh mis gibi
icsin benimkilerde bisey olmaz teyzesi analarina ceksinlerrrrrrrr
:delphin::delphin::delphin:

bu kisirdongu partisine ne yakistim haaaaaaaaaaaaa
kimse kalmasin burada en kisa surede insallah hepiniz atilirsiniz nannnnnnnnnnnnnnn

laaa bal hayırlı olsun topiğin.bende bi kısır döngü olarak geldim..hemde 6 yıldırzemuszemus kaydirigubbakcemile2 delikafadulden alkisalkisalkis
Yabanumm gelmişş gell canımmŞenizHoşgeldinnnnbuyrunnnnnnnnnooo 6 yıll sabitlenirr kalır durduğu erde inşşalahhhhhhalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kızz senin kaynanayıdaaa getirseydinnn yaaa..Bir ilaçlı gazoz içirsekdik onada aklı başna gelseydiii:oklava::oklava:

bende geldimmmmmmmm
delikafaduldenHoşgeldınnnn rufeldee naberrr nasılsınn:jeyyar:kaydirigubbakcemile5
bu kocakafali gacular bana cigara vermedi
bende cocuklara aldiriverdim oh mis gibi
icsin benimkilerde bisey olmaz teyzesi analarina ceksinlerrrrrrrr
:delphin::delphin::delphin:
Ulaa sana Koliylee sigara getirdimmm.1 Kutuda yanında çakmak hediyeliii:roflol:
Hoppp dedikkksüprizzzzzseninn yumoşlarınn bebişş olcak :mymeka:o kadar sigara yeter sana:mymeka:

Yabanumm gelmişş gell canımmŞenizHoşgeldinnnnbuyrunnnnnnnnnO 6 yıll sabitlenirr kalır durduğu erde inşşalahhhhhhalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kızz senin kaynanayıdaaa getirseydinnn yaaa..Bir ilaçlı gazoz içirsekdik onada aklı başna gelseydiii:oklava::oklava:

delikafaduldenHoşgeldınnnn rufeldee naberrr nasılsınn:jeyyar:bende geldimmkaydirigubbakcemile5

Ulaa sana Koliylee sigara getirdimmm.1 Kutuda yanında çakmak hediyeliii:roflol:
Hoppp dedikkksüprizzzzzseninn yumoşlarınn bebişş olcak onlarr:mymeka:o kadar sigara yeter sana:mymeka:

bende iyiyim canım bebiş yok bebiş odası oyununu oynuyorumkafamçokkarıştı

sositosositoRappsositosositoRapumm asii kudurduu cigara diyeeee:1rolleyes:Asinin önünee koyalımm kutularııı anca yeterr delüyee:roflol:

bende iyiyim canım bebiş yok bebiş odası oyununu oynuyorumkafamçokkarıştı

:1rolleyes:hehehe oYUNmuu oynuyonn en iyisi canımm iyi geliyorr insanaa..gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Ama bebişsizdee bizz iyiyizz demiii.Allaha şükür sağlık olsun bebe boşşalkisalkisalkisalkisalkisalkis

25i9hua.jpg

klomene son ilaçsız bebek istiyoruz biz..

25i9hua.jpg

klomene son ilaçsız bebek istiyoruz biz..
slm kızlar bende geldım burdayım .........
maşallah döktürmüşsünüz yıne bende katılıyorum we hormon istemıyorum artık ya ben ben kendı hormonlarımla mutluydum bunlar bozdu benım dengemi walla :))))

:1rolleyes:hehehe oYUNmuu oynuyonn en iyisi canımm iyi geliyorr insanaa..gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Ama bebişsizdee bizz iyiyizz demiii.Allaha şükür sağlık olsun bebe boşşalkisalkisalkisalkisalkisalkis

şükür tabi halimize bebiş olunca daha iyi olcaz inşallah:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

1870.jpg

her isteyen bir gün bu duruma düşsün inş..........

Son düzenleme:

cikolata.jpg
yeni gelenler buyursun ..

Son düzenleme:
naber rufeyde
bi bakmaya geldim insan dalıyo kk ya bidaha çıkamıyo :)

Back