Balıktaki kurt mu parazit mi??

Baktim simdi normalmis cogu dogal balikta oluyormus. Tamamen temizlemek mumkun degil iyice pisirip yiyin diyor. Bir de sushi falan icinse dondurun ki olsunler yazmislar . Bi somon yiyordum artik onu da yemem
Kız somon göğüs gibi olmuyor mu onun neresinde kurt parazit olucak
Abim hep balık tutar hastalik biraz ondaki hiç görmedim böyle birşey

Kız somon göğüs gibi olmuyor mu onun neresinde kurt parazit olucak
Abim hep balık tutar hastalik biraz ondaki hiç görmedim böyle birşey

Bu balığın içini temizleyip yıkanıp tuzlandıktan sonra çıktı ortaya bu garip şey..
Yani etinin arasından çıktı sanırım, böyle olunca somondan da çıkabilir maalesef

Acaba balık ölünce beslenemediler de mi çıktılar ortaya. Bir daha balık yermiyim bilmiyorum ama alırsam dışarıda biraz bekleteceğim, kurtlanacak mı diye.

Acaba balık ölünce beslenemediler de mi çıktılar ortaya. Bir daha balık yermiyim bilmiyorum ama alırsam dışarıda biraz bekleteceğim, kurtlanacak mı diye.

İnanın hiç bilmiyorum..
Balığı o kadar çok severdim ki, dışarı çıksam bile bir balık restaurantına gider balık yerdim yaz günü bile.
Çok canım sıkıldı..
Belki ben şurada hata ettim, yıkayıp tuzladıktan sonra dolaba koymalıydım..
Fakat hava kararmıştı, ve serinlemişti hani çok sıcak değildi o beklettiğim 1 saat mutfağın içi, hatta serindi..
Siz eğer yapacak olursanız bekletirken buzdolabında bekletin..

Ya bi saatten ne olacak Allah aşkına kurtluymuş balık

Ya bi saatten ne olacak Allah aşkına kurtluymuş balık

O daha kötü . Keşke benden dolayı olsaydı.
O zaman birdahaki sefere aynı hatayı yapmazdım, içime sinerek yerdim bundan sonra balıklarımı
Ama şimdi.
Nasıl güvenerek, nasıl emin olarak yenir ki
Resmen etinin içinden çıktı diye düşünüyorum
Bu kadar çok sevdiğim bişey olmasa hiç umursamazdım

Kızlar geçen hafta açmıştım konumu, bilgilendirmek amaçlı yazıyorum şimdi de..
2 tane balık aldım demiştim ya, biri yukarıda anlattığım gibi çıktı ve attım, ( bugün merak ettim ve açıkcası balığı aşırı sevdiğim için sıkıntı yoksa yemek istediğim için diğerini buzluktsn çıkardım)

Yine yıkayıp, tuzladım, fakat bu defa buz dolabında beklettim 1 saat kadar..
Ve sonra merakla yine aynı şeyler var mı diye baktım , yoktu..
Temizdi bu balık.
İyice gün ışığında falan inceledim her yerini, tertemizdi..

Sevindim , ve yedim. :)
Geçen haftakinin sıkıntısı neydi hala çözemedim, ama benden dolayı balıktan tiksinen oldu ise hepsi bir olmuyor onu demek için yazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…