- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Kurt ...
Yakınında yeşillik falan var mıydı?Ama balığı iyice yıkadım, imkansız ben yıkarken poposunun orda öyle bir şey yoktu..
Sonradan nasıl gelmiş olabilir..
Aklım almıyor, sabahtan beri düşünüyorum..
Balık paraziti diye birşey varsa parazit gibi geldi banada
Yakınında yeşillik falan var mıydı?
Başka yerden düşmüş olması da muhtemel
Bir saatlik durum değil malesef satın aldığınız yerde taze değilmiş iyi muhafaza edilmemiş. Tuzladığınız zaman meydana çıkış. Diğerinide kontrol edin
Dışarıda olsa bir saat çok değil aslında. Balık bayatmış demek ki, o yüzden kurtlanmıştır.
Hiç kötü kokusu yoktu , içi falan da bembeyazdı etinin renginde falan bir bozukluk yoktu ya, o yüzden çok tuhafıma gitti..
Yarın balıkçıya götürüp sorsan ne olduğunu onlar bilir. Acaba etinin içindeydi ordan mı çıktılar. Öyle olur mu bilmiyorum ama bir saat içinde kurt oluşur mu bilemedim.
Poposuna yakın bir yer olduğu İçin pislik mi diye düşündüm ama bilmiyorum ki ..
Buzluğa attığım da bayağı donmalıl olmuştu onda da var mı bilemedim.
Yıkayana kadar yoktu, sonradan çıktı ortaya.
Hareket falan da etmiyorlardı, kurtlar balıkta hareket eder mi ki
Bu neyse 1 kere olan bir şey desem , ama balığı çok severdim yaz kış balık yerdim.
Bu olay beni çok tiksindirdi, o canımı sıkıyor.
Buzluktaki balığı suyun içinde çözdürüp aynı işlemi yap. Onda da varsa balıkçıya götür. Görmeden ben bile tiksindim. Ne olduğunu öğrenirsen buraya yaz ki içimiz rahat balık yiyebilelim.
Buzluktaki balığı suyun içinde çözdürüp aynı işlemi yap. Onda da varsa balıkçıya götür. Görmeden ben bile tiksindim. Ne olduğunu öğrenirsen buraya yaz ki içimiz rahat balık yiyebilelim.
Ay demeBeslenme konusunda giden paraya asla acımam, param varsa en kalitelisinden alır yerim.
Bu balığı da daha uygun fiyatlı olanı varken Deniz levrek diyerek aldım..
Kandırdılarsa beni kandırırlar sadece..
Bayat balığı taze diye satmak veya çiftliği Deniz diye satmak, sahtekarlık..
İnternetten araştırdığım kadarıyla kurt olduğu yazıyor bir sitede aynen benim gördüğüm gibi bir fotoğraf eklenmiş, yüksek derecede pişerse yemekte bir sakınca olmadığını, balıkların genelinde olabileceğini yazmışlar
Al işte için alarak ye yiyebilirsen bundan sonra balık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?