Balıklarımızı seviyorum

biberdolma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
2.500
1
Arkadaşlar balık hafızası diye bi söz var biliyorsunuz belli sn içinde unutrlarmış ...ama benim balıklarım(sevgilimin hediyesi olan 2 adet şekerbalıklar) beni tanıyorlar fanusta bakıyoruz beni gördüklerinde ben ne tarafa gidersem o tarafa geliyorlar , ben oturuyorum sevgilime sen yap sana geliceklermi diyorum umursamıyorlar bile :KK1::KK1::KK1: çok şekerler balıkta olsalar biliyorlar bence bazı şeyleri

Arkadaşlar balık hafızası diye bi söz var biliyorsunuz belli sn içinde unutrlarmış ...ama benim balıklarım(sevgilimin hediyesi olan 2 adet şekerbalıklar) beni tanıyorlar fanusta bakıyoruz beni gördüklerinde ben ne tarafa gidersem o tarafa geliyorlar , ben oturuyorum sevgilime sen yap sana geliceklermi diyorum umursamıyorlar bile :KK1::KK1::KK1: çok şekerler balıkta olsalar biliyorlar bence bazı şeyleri

evet aynen zaten hayvanlarda ciddi bi 6. his durumu var.
anlamışlar sendeki sevgiyi ve erkeklerin ne kadar sevgi özürlü oldugunu :KK43:

ay ben onlarla enerji doluyorum bilion mu ...ayağa kalktığımı gördüklerinde önümde 2side deligibi oluyolar görmeye değer:KK1::KK1::KK1:

bilirim...
ne kadar sıkıntın varsa alıyorlar degil mi
ben benim balıklarla oturup dertleşirdim bile
ve inan çok rahatlardım

bilirim...
ne kadar sıkıntın varsa alıyorlar degil mi
ben benim balıklarla oturup dertleşirdim bile
ve inan çok rahatlardım

aynen bide sevdiceğim aldığı için bana onları inanılmaz bi bağ var aramızda balıklarla =)) evimi süslüolar arada keyiflendiriolar enerji veriolar seviyorum sahiden hayvanları ya ve tabi balıklarımızıda

aynen bide sevdiceğim aldığı için bana onları inanılmaz bi bağ var aramızda balıklarla =)) evimi süslüolar arada keyiflendiriolar enerji veriolar seviyorum sahiden hayvanları ya ve tabi balıklarımızıda

ya bişey soracam radyo dinler misin alem fm falan?

önceden uzun yıllar alem fm zeki kayahan coşkun dinlemiştim matraxı nedenki

:) tamam işte bende onun için sordum
sevdicegim falan deyince sen aklıma zeki geldi en çok kullandığı ve hatta artık nereyse kendisine has olan cümlelerden biridir
sevdicek :)

ama yaklaşık 4-5 senedir dinleyemiyorum o bayadır orda çünkü

evet zaten artık baya bi sıkıcı olmaya başladı eski programları gibi tat vermiyor
artık o da sıkılmıştır o işten. nerdrn baksan 5-10 yıldır adam o işi yapıyor bi yerden sonra mikrofonun karşıdında saatlerce konuş konuş bi yere kadar sıkar insanı :)

evet zaten artık baya bi sıkıcı olmaya başladı eski programları gibi tat vermiyor
artık o da sıkılmıştır o işten. nerdrn baksan 5-10 yıldır adam o işi yapıyor bi yerden sonra mikrofonun karşıdında saatlerce konuş konuş bi yere kadar sıkar insanı :)

Balıklarımızı seviyorum :KK9:

yalnızlığıma ortak olan 2 minicik kalp..evde benden başka canlının olduğunu bilmek mutlu ediyor...özellikle sevdiğim adamın süpriz hediyesi olduklarındanda ayrı bi değerleri var...onlar beni dinlendiriyorlar..onları izlerken mutlu oluyorum...ben üşüdüğümde o suyun içinde üşümüomusunuz kıyamam ya diyerek üzülen, aslında üşümediklerini bilerek anaç duygularıma engel olamıyorum..balıklarımızı seviyorum

yok kız 1-2 saniye değil:KK16:
benimde 2 balığım var 2.5 senedir bendeler:nazar:
hiç unutmuyolar valla.çok seviyorum onları
(bu arada ben biber dolmasını çok severim seni her gördüğümde canım çekiyor):KK1:

yok kız 1-2 saniye değil:KK16:
benimde 2 balığım var 2.5 senedir bendeler:nazar:
hiç unutmuyolar valla.çok seviyorum onları
(bu arada ben biber dolmasını çok severim seni her gördüğümde canım çekiyor):KK1:

ne 1-2 saniyesi ayol :KK70: öyle bişi demişmiydim ben....benide unutmuyorlar belkide ondan da bukadar mutlu ediyorlar beni...

ye anacım sende ye beni :KK70: herles sevio yiyoo beni sende sev ye :KK53::KK53::KK53:

ne 1-2 saniyesi ayol :KK70: öyle bişi demişmiydim ben....benide unutmuyorlar belkide ondan da bukadar mutlu ediyorlar beni...

ye anacım sende ye beni :KK70: herles sevio yiyoo beni sende sev ye :KK53::KK53::KK53:

yok tatlım sen demedim genelde 1-2 sn diyorlar ya çok sinirleniyorum o duruma,oysa onlar hiç unutmazlar..:KK16:

X